Bulvár

Halálos baleset az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)

Halálos baleset az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)

2015. július 20., hétfő
Halálos baleset az M5-ös autópályán (FRISSÍTVE)
m5_baleset

Két román személyautó ütközött az M5-ös autópályán Szatymaz közelében, az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint utoléréses baleset történt hétfő reggel 9 óra előtt az M5-ös autópályán - írja a police.hu. A sztráda Szeged felé vezető oldalán, a 157-es kilométer közelében két román honosságú személyautó ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember meghalt, ketten megsérültek. A mentés jelenleg is folyik. A forgalom egy sávon halad.

Korábban írtuk:

Útzár van érvényben az M5-ös autópályán Röszke irányában, mindössze egy sáv járható, két személyautó ütközött, a balesetnek halálos áldozata is van - tájékoztatta hírportálunkat

Molnár Krisztina

, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Elmondása szerint két román személyautó ütközött, az egyik sofőr az életét vesztette a helyszínen, két könnyebb sérültet kórházba szállítottak. A mentésben mentőhelikopter öt tűzoltó egység segédkezett a mentésben, Szegedről, Kistelekről, valamint Balástyáról.

Teljes útzár van érvényben az M5-ös autópályán halálos baleset miatt.Részletek: http://szegedma.hu/?p=554451

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.