Bulvár

Görög teknősöket foglaltak le a NAV pénzügyőrei Röszkén

Görög teknősöket foglaltak le a NAV pénzügyőrei Röszkén

2015. július 28., kedd
Görög teknősöket foglaltak le a NAV pénzügyőrei Röszkén
DSC00144

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei két görög teknőst találtak egy litván autóbuszon Röszkén. A védett állatokat lefoglalták, az ügyben természetkárosítás miatt indult büntetőeljárás.

A pénzügyőrök egy Macedóniából érkező litván autóbuszt és utasait ellenőrizték a röszkei határkirendeltségen. A jármű sofőrje és utasai a pénzügyőrök kérdésére elmondták, hogy bejelenteni való árut nem visznek magával. A vámosok a nyilatkozatokat elfogadták, majd az autóbuszt teljesen átvizsgálták. Az autóbusz utasterében, a jobb első üléssor alól, egy pokróccal és törülközővel letakart kartondobozból két görög teknős került elő. Az állatokat egy litván nő vallotta magáénak. A pénzügyőrök a védett teknősöket lefoglalták, a litván utas ellen a rendőrség munkatársai természetkárosítás miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.