Sport

Futsal: edzőt vált az SZTE EHÖK SE

Futsal: edzőt vált az SZTE EHÖK SE

2015. július 16., csütörtök
Futsal: edzőt vált az SZTE EHÖK SE
futsal22_gs

Kevésen múlt, hogy nem jutott fel az élvonalba az SZTE EHÖK SE futsalcsapata: az egyetemisták a Békéscsaba elleni osztályozót csupán idegenben lőtt kevesebb góljuk miatt bukták el. A következő évadban azonban bizonyos, hogy nem Cserenkó Szabolcs irányítja a gárdát.

Közös megegyezéssel távozik

Cserenkó Szabolcs

az SZTE EHÖK SE futsalcsapatának kispadjáról: a szakember négy év után hagy fel a szegediek irányításával, miután a vezetőséggel közösen úgy döntöttek, elválnak útjaik. „Úgy döntöttünk, hogy békében elválunk egymástól, semmilyen összetűzésünk nem volt, azóta is jóban vagyunk. Négy évig voltam a futsalcsapatnál, mind a négy teljesen más volt, volt benne jó, rossz és közepes is, de úgy gondolom, hogy itt az ideje a váltásnak, így új impulzust kaphatnak azok a játékosok, akik még odaérhetnek az elithez. Kicsit keserű a szám íze, mert négy évet csak itt voltam a klubnál, de mindenkinek így a legjobb. Bízzunk benne, hogy jövőre egy leheletnyivel szebb lesz az év, hiszen idén is csak ennyi hiányzott” - mondta el portálunknak Cserenkó Szabolcs, az SZTE EHÖK SE távozó edzője. Nem csak a vezetőedző, hanem a gárda technikai munkatársa,

Gombos Viktor

is búcsúzik az SZTE EHÖK SE-től. Cserenkó Szabolcs az előző szezonban is több csapatnál is dolgozott, az EHÖK SE mellett a női NB I-es Szegedi AK-t, és a Csongrád megyei II. osztályú Balástyát is edzette. A jövőjével kapcsolatban hozzátette, a női csapatnál marad, és bár több ajánlatot is kapott a megye felnőtt és utánpótlás csapataitól, de egyelőre kivár a tréner.

Erhardt Szilárd

, az SZTE EHÖK SE szakmai igazgatója a váltással kapcsolatban elmondta, július 30-án kezdi el a felkészülést a gárda a következő szezonra, hamarosan pedig megnevezik a csapat következő edzőjét. Az SZTE EHÖK SE az NB II-ben kezdi meg a 2015/16-os szezont, a pontos csoportbeosztás még nem ismert.

Új edzővel kezdi meg az idényt az SZTE EHÖK SE.http://szegedma.hu/?p=553841

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.