Bulvár

Eltűnt a szegedi Bite László - a rendőrség keresi

Eltűnt a szegedi Bite László - a rendőrség keresi

2015. július 28., kedd
Eltűnt a szegedi Bite László - a rendőrség keresi
bite_laszlo_police

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/12936/2015. ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Bite László 71 éves szegedi lakos eltűnése ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig eredményre nem vezettek. Személyleírása: körülbelül 175 centiméter magas, normál testalkatú, haja, szemöldöke ősz, szemüveget hord. Eltűnésekor barna, hosszú szárú nadrágot és sötét, kötött pulóvert viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a szegedi Bite László megtalálásában - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=556164

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.