Bulvár

Baleset a Csillag térnél - szemtanúkat keres a szegedi rendőrség

Baleset a Csillag térnél - szemtanúkat keres a szegedi rendőrség

2015. július 30., csütörtök
Baleset a Csillag térnél - szemtanúkat keres a szegedi rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/3358/2015. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július elején a sértett gyalogosan közlekedett Szegeden, a Csillag tér felől a József Attila sugárút irányába a menetirány szerinti bal oldali járdán. Ennek során a sértett át akart menni az úttesten, amikor elütötte őt a József Attila sugárút felé, a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedő VW Touran típusú személyautó sofőrje. A sértett a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen sofőrnek, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.