Közélet

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által üzemeltetett lakásotthonok korszerűsítése

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által üzemeltetett lakásotthonok korszerűsítése

2015. július 1., szerda
A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által üzemeltetett lakásotthonok korszerűsítése
szechenyi_2020

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Csongrád megyében a TIOP-3.4.2-11/1-2012-0093-as projekt keretében a hódmezővásárhelyi, a szegvári valamint a két csanádpalotai lakásotthonokat újítja fel. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 65,64 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által üzemeltetett lakóotthonok felújítása kezdődik meg Csongrád megyében. Az elmúlt több tíz év során nem volt ekkora mértékű felújítás a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató lakásotthonaiban. A projekt tervezésekor nagy hangsúlyt kapott, hogy a kor elvárásainak alkalmas és a gyermekek igényeinek megfelelő felújítás történjen az ingatlanokon. A megvalósítást követően a gyermekek korszerű lakásotthonokban élhetnek tovább. A felújítási munkálatok 2015. év elején kezdődtek el. Az építési munkálatokat a kivitelező 2015. október közepére készíti el. A műszaki átadás és átvétel 2015. október 31-vel fejeződik be. A TIOP-3.4.2-11/1-2012-0093-as projektben felújításra kerülő ingatlanok külső és belső felújításon esnek át. A projekt során megújulnak a járólapok, a falak festései, fűtés korszerűsítésen esnek át az ingatlanok. Felújításra kerülnek az ingatlanok konyhái és vizesblokkjai. Az épületek hőszigetelésére, valamint szükség esetén nyílászárók cseréjére kerül sor, mellyel az ingatlanok hőmegtartó képessége nagyban javulni fog, ezzel a felújított ingatlanok energiatakarékosabbá válnak. A projekt megvalósulásának ideje: 2015. január 01 – 2015. október 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.