Közélet

A lakott területen kívülre költöztetik a menekülttáborokat

A lakott területen kívülre költöztetik a menekülttáborokat

2015. július 16., csütörtök
A lakott területen kívülre költöztetik a menekülttáborokat
Illegális bevándorlás - A debreceni menekülttábor

"Bezárják az összes, városokban működő menekülttábort. A migránsokat a lakott területektől távol kialakított táborban, valószínűleg sátrakban helyezik majd el" - írja az index.hu.

A hírportál szerint

még a nyáron elrendelhetik, hogy megszüntetik az eddigi, városok belterületén működő táborokat, és helyettük olyan táborokat hoznak létre, amelyek nagyobb távolságra vannak a környező településektől.

Belügyminisztérium: A kormány célja a befogadó táborok lakott területen kívülre költöztetése

A kormány célja a befogadó táborok lakott területen kívülre költöztetése - közölte a Belügyminisztérium múlt hét csütörtökön az MTI-vel. A tárca hangsúlyozta: "az illegális bevándorlók elhelyezésével kapcsolatban a különböző ellenzéki pártok riogatnak, rémhírt terjesztenek". Hozzátették: a kormány álláspontja egyértelmű: a kabinet célja az eddigi, lakott területeken lévő táborok kiköltöztetése, ezért a biztonsági határzár elkészültéig ideiglenes elhelyezést biztosít lakott területen kívül.

A lakott területen kívülre költöztetik a menekülttáborokat az index.hu szerint.http://szegedma.hu/?p=553856

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. július 16.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.