Közélet

A dél-alföldi régióban is felfüggesztették a mosógépcserét

A dél-alföldi régióban is felfüggesztették a mosógépcserét

2015. július 13., hétfő
A dél-alföldi régióban is felfüggesztették a mosógépcserét

A keret kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztette hétfőn a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását a dél-alföldi régióban - közölte a tárca az MTI-vel.

A régióban július 14-én, kedden 10 óráig lehet még pályázatot beadni. A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást. Az Otthon Melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere-pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd július 6-án a dél-dunántúli régióban, július 7-én a közép-magyarországi régióban, július 8-án pedig az észak-alföldi régióban folytatódott. Mind a négy régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt. A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik. Július 13-tól lehet jelentkezni a dél-alföldi, július 14-től az észak-magyarországi, július 15-től pedig a közép-dunántúli régióban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.