Közélet

A bevándorlás ellen és a menekültek mellett is tüntettek Budapesten

A bevándorlás ellen és a menekültek mellett is tüntettek Budapesten

2015. július 10., péntek
A bevándorlás ellen és a menekültek mellett is tüntettek Budapesten
Illegális bevándorlás - A migránsok ellen tüntettek a Kelet

A bevándorlás ellen és a menekültek mellett is tüntettek pénteken, kora este Budapesten, a Keleti pályaudvarnál.

A pályaudvar előtt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tartotta rendezvényét, amelyen több százan vettek részt. Az esemény meghívójában a Facebookon azt írták, minden olyan embert várnak a pályaudvarhoz, aki szerint Magyarországon nincs helye "tomboló migránsok hordáinak". A tüntetésen mások mellett felszólalt

Zagyva György Gyula

, a szervezet társelnöke, aki bejelentette, tüntetéssorozatot kezdenek a bevándorlás ellen, elmennek a határra, a befogadó táborok elé és azokba a budapesti "gócpontokba", ahol sok migráns zsúfolódott össze. A demonstráción árpádsávos és jobbikos zászlók tűntek fel, többen azt kiabálták: "Fehér Magyarország". A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tüntetésére reagálva a közelben, a Baross téren demonstrációt tartott a Társadalmi Emlékezet, Elfogadás és Aktivitás elnevezésű Facebook-csoport. A mintegy 50 résztvevő a Baross-szobor elől a pályaudvar felé vonult.

Illegális bevándorlás - Ellentüntetõk a migránsok elleni t

A csoport tagjai "Amíg gyűlölködsz, addig mi segítünk", "Pénzért vett állampolgárság egyenlő bűncselekmény, bevándorlók nem egyenlő terroristák", "A menekült is ember" feliratú táblákat tartottak a magasba. A két tüntetés résztvevőit rendőrsorfal választotta el egymástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.