Bulvár

Uniós forrásból épül Szeged legújabb 4 csillagos szállodája

Uniós forrásból épül Szeged legújabb 4 csillagos szállodája

2015. június 10., szerda
Uniós forrásból épül Szeged legújabb 4 csillagos szállodája
00

Uniós forrásból épül Szeged legújabb 4*-os szállodája, mely egyedi koncepciójával lép piacra és színesíti a szegedi szálláskínálatot. A Science Projekt Kft. 702 millió forint összértékű beruházásából közel 492 millió forintot Európai Uniós támogatás fedez, a beruházás a DAOP-2.1.2.-12-2012 „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” tárgyú pályázati program keretében valósul meg.

A Science Hotel Szeged első igazi tematikus butikhotelje és egyben a város legújabb szállodája lesz. Merész stílussal ragadja meg a tudományt, amely dekorációs elemként, a hotel minden szegletében izgalmasan visszaköszön, ezzel egyedi, maradandó élményt nyújt majd a vendégeknek. A szálloda a belváros szívében, a Petőfi Sándor sgt. 17 szám alatt épül. a szegedi tudományos élet központjától, a TIK-től illetve az egyetemi kutatóközpontoktól is pár perces sétatávolságra. Az igazi újdonságnak számító, 35 különleges arculatú szobával és konferenciateremmel rendelkező szálloda, modern berendezésével és technológiai megoldásaival a helyi cégek üzleti partnereire, a szegedi tudományos életre, valamint annak szereplőire koncentrálva került kialakításra. A velük való hosszú távú együttműködések jelentősen javíthatják Szeged versenyképességét ezen a területen és elősegíthetik a város turisztikai bevételeinek növekedését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.