Bulvár

Tervezd meg a nyarad! Közösségi szolgálat és Diákmunka börze Szegeden

Tervezd meg a nyarad! Közösségi szolgálat és Diákmunka börze Szegeden

2015. június 12., péntek
Tervezd meg a nyarad! Közösségi szolgálat és Diákmunka börze Szegeden
tervezd_meg_a_nyarad

A Tervezd meg a nyarad! Közösségi szolgálat és Diákmunka börze című rendezvény azoknak a diákoknak szól, akik nem csak pihenéssel szeretnék eltölteni a nyári szünetet. A programot a Szólj bele a nyaradba! rendezvény folytatásaként szervezi az Új Nemzedék Plusz szegedi Kontaktpont, a Szent-Györgyi Albert Agóra és az IH - D2 Ifjúsági Fejlesztő- és Médiaközpont.

Azok a fiatalok, akik szeretnének dolgozni a nyáron, többnyire két okból teszik ezt: vagy teljesíteni szeretnék az iskolai közösségi szolgálatot, vagy pénzt szeretnének keresni diákmunkával. Az esemény célja az, hogy mindkét esetben segítséget nyújtson a fiataloknak. A szervezők több olyan szervezetet meghívnak a rendezvényre, ahol közösségi szolgálatot lehet teljesíteni, illetve több diákmunkával foglalkozó szövetkezet is megjelenik majd a rendezvényen. Az eseményen jelen lévő szervezetek és szövetkezetek nem csak bemutatkoznak majd, hanem lehetősége lesz a diákoknak ott a helyszínen kapcsolatba is lépni velük. A programot a résztvevő fiatalok iskolai közösségi szolgálatként is le tudják igazolni majd!

Időpont:

június 16., 16-18 óra, érkezés 15.45-re.

Helyszín:

Szent-Györgyi Albert Agóra, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 22. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni

ide kattintva

lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.