Sport

Sportbizottság: 20 éves a Szegedi Tekézők Egyesülete - a város is támogatja az ünneplést

Sportbizottság: 20 éves a Szegedi Tekézők Egyesülete - a város is támogatja az ünneplést

2015. június 10., szerda
Sportbizottság: 20 éves a Szegedi Tekézők Egyesülete - a város is támogatja az ünneplést
sportbizottsag01kf

Idén tölti fennállásának huszadik évét a Szegedi Tekézők Egyesülete. A kerek évforduló kapcsán a klub ünnepélyes rendezvénnyel készül, amihez anyagi támogatást kért a foglalkoztatási, szociális és sportbizottságtól Karsai Ferenc, a csapat elnöke.

Mint arról

korábban írtunk

, a szegedi önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló rendeletében 6 millió forint előirányzatról döntött a kiemelt rendezvények támogatására. A keretből a bizottság eddig közel 4 milliót osztott már ki, a még felhasználható összeg 2 millió 166 ezer forint. A Szegedi TE vezetése a 20. évfordulót idén augusztusban tervezi megünnepelni. Ebből az alkalomból vendégül látná a világválogatottat, valamint meghívná az elmúlt húsz évben Szegeden játszó valamennyi játékost, az egyesületnél dolgozó szakembereket és a csapatot segítő támogatókat egyaránt. Becsléseik szerint a rendezvény szervezési és lebonyolítási költsége nagyjából 1,2 millió forintra rúg majd. Ez az összeg tartalmazza a meghívottak utazási, étkezési és szállásköltségeit, az ajándékok költségét, valamint a verseny lebonyolításával kapcsolatos kiadásokat.

Joób Márton

, a bizottság MSZP-s elnöke javaslatára a testület végül 600 ezer forint támogatást szavazott meg, tekintettel a klub elmúlt húsz év során elért hazai és nemzetközi sikereire. A Szegedi TE

kiemelten támogatott sportegyesületként

működési támogatásban is részesül a város részéről, aminek összege 15,3 millió forint.

Nagyszabású rendezvénnyel ünnepelné fennállása huszadik évfordulóját a Szegedi Tekézők Egyesülete - a szervezésbe az önkormányzat is beszáll 600 ezer forinttal. Részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=545936

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.