Sport

Sebastian Vettelnek tapsolt a Hungaroring közönsége

Sebastian Vettelnek tapsolt a Hungaroring közönsége

2015. június 30., kedd
Sebastian Vettelnek tapsolt a Hungaroring közönsége
ferrari_hungaroring

A Ferrari Challenge magyarországi állomásaként az olasz luxusautó-gyártó birtokba vette a mogyoródi versenypályát a múlt hétvégén. Közel tízezer néző követte figyelemmel a helyszínen az amatőr és profi pilóták száguldását a sorozat tizenegyedik idei futamán.

A Forma 1-es csapat német pilótája,

Sebastian Vettel

is ellátogatott a Hungaroringre, ahol egy bemutató keretében megvillantotta gépcsodája és saját képességeit, de a publikum a stáb boxutcában végzett villámgyors kerékcseréjét is elismerő tapssal jutalmazta. A négyszeres világbajnok versenyzőre később is komoly feladatok vártak: ő adta át a jól megérdemelt trófeákat a Challenge Copa Shell, és a Trofeo Pirelli verseny győzteseinek. A hétvégi futamról lemaradók sem kell, hogy csüggedjenek, ugyanis rövidesen ismét felzúgnak a motorok a Hungaroringen. Július 24. és 26. között immár huszonkilencedik alkalommal látja majd vendégül a Magyar Nagydíj a Száguldó cirkusz csapatait.

Szokodi László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.