Sport

Még két hétig lehet nevezni az idei kapusháborúra

Még két hétig lehet nevezni az idei kapusháborúra

2015. június 5., péntek
Még két hétig lehet nevezni az idei kapusháborúra
kapushaboru11_gs

Június 14-én éjfélig fogadják a nevezéseket a szegedi Cib Bank Kapusháború 2015 szervezői. A torna sztárvendége Király Gábor, a magyar válogatott hálóőre lesz!

A viadal idén is értékes nyereményekért zajlik, a legjobbak pénzjutalommal, vásárlási utalványokkal és kapuskesztyűkkel lehetnek gazdagabbak. A torna során lesz tombola is, aminek fődíja a lacibike.hu felajánlásából egy kerékpár, illetve a cartour jóvoltából egy balatoni hétvége, illetve családi belépő a szegedi Napfényfürdő Aquapolisba. Ezen túl további sportfelszerelések és egy díjak találnak majd gazdára, nemcsak a versenyzők, de a kilátogató nézők között is! A Cib Bank Kapusháború 2015 tornára nevezni a

kapushaboru.hu

oldalon lehet június 14-ig. Ahogy korábban, idén is két kategóriába várják a 15. életévüket betöltött kapusok regisztrációját, így nyílt és +35-ös kategóriába. A hölgy versenyzők is utóbbiba kapnak majd besorolást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.