Bulvár

Magyar rendőrök indultak hőkamerákkal a szerb-macedón határra + FOTÓK

Magyar rendőrök indultak hőkamerákkal a szerb-macedón határra + FOTÓK

2015. június 28., vasárnap
Magyar rendőrök indultak hőkamerákkal a szerb-macedón határra + FOTÓK
rendorseg_hokamerak05_gs

Magyar rendőrök indultak a szerb-macedón határra, az egység vasárnap reggel lépett át a röszkei átkelőnél - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint első ütemben - havi váltásban - tíz rendőr, négy mobil hőkamerával ellátott járművel, valamint egy terepjáróval indult el a szerb-macedón határra. Feladatuk a szerb rendőrökkel való közös szolgálatellátás, a Magyarország felé tartó illegális migránsok feltartóztatása

Papp Károly

magyar országos rendőrfőkapitány

Milorad Veljovic

szerb rendőrségi főigazgatóval

hétfőn Szegeden állapodott meg abban

, hogy a februárihoz hasonló széles körű együttműködésre van szükség az illegális migráció elleni fellépés érdekében. Az elmúlt napokban az embercsempész csoportok és bűnszervezetek felszámolására közös magyar-osztrák-szerb nyomozócsoport is alakult.

Magyar rendőrök keltek útra, hogy besegítsenek a szerb-macedón határ ellenőrzésében - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=550164

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 27.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.