Sport

Labdarúgás: hatalmasat hajrázott az aranyért a Szőreg + FOTÓK

Labdarúgás: hatalmasat hajrázott az aranyért a Szőreg + FOTÓK

2015. június 13., szombat
Labdarúgás: hatalmasat hajrázott az aranyért a Szőreg + FOTÓK
szoreg_balastya61_gs

Hátrányból fordítva verte a Balástyát a megye II. éllovasa, így megőrizte pozícióját az Ülléssel szemben, Szőregre került az aranyérem.

Szeged-Szőreg, 250 néző
2015. június 13., 18.00
Szőregi RSE
KSE-Balástya Alfapakk
játékvezető: Kádár Németh Zoltán • asszisztens: Dobó Attila, Kószó Csaba
4
-
1

Labdarúgó Csongrád megyei II. osztály 30. forduló:

Szőregi RSE - KSE-Balástya Alfapakk 4-1 (0-0).

Szeged-Szőreg, 250 néző. Vezette: Kádár Németh Zoltán (Dobó Attila, Kószó Csaba)

Szőreg:

Szendrei - Ali, Csikós, Környei, Varga K., Barna G. (Szivacski 75'), Fehér, Szarvas Á., Gyenes, György, Váczi.

Játékos-edző:

Móra Tibor.

Balástya:

Hegedűs - Csányi, Kailinger, Gonda L., Vámos N., Barabás, Vámos T., Tóth G., Kocsis, Szűcs (Batancs 60'), Papp D.

Vezetőedző:

Hódi Mihály.

Gól:

Váczi B. (55', 86'), Szarvas Á. (56'), Szivacski N. (81'), illetve illetve Szűcs J. (50')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
94'
Nagyszerű szőregi akció még a végére, Bujáki Dávid szép lövése kerüli el a jobb alsót, majd harsan a hármas sípszó: 2015-ben a megye II. bajnoka a Szőregi Rákóczi SE.
Az Üllés 8-1-re vezet Apátfalván, de marad nekik az ezüst, itt követhetik az élő közvetítést! Mindkét fél 59 pontos, de a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a Szőregé a bajnoki cím.
92'
Szivacski Nimród halt bele a szépségbe, addig trükközött, míg Hegedűs kapus egy gyors kivetődéssel elvette előle a labdát.
90'
Váczi Bélát tapsoltatja meg Móra Tibor, lecseréli a gólvágót.
88'
Ünnepi a hangulat, a szőregiek már éltetik az övéiket, nagyszerű játékkal szerzik meg az aranyat, de a vendégeket is dicséret illeti.
86'
GÓÓÓL 4-1! Örömjáték a vége, Váczi Béla vett le remekül egy labdát 7 méterre a kaputól, csinált egy testcselt, elfektette a kapust, majd a bal alsóba helyezett. Bajnok a Szőreg!
81'
GÓÓÓL 3-1! Alighanem eldőlt az aranyérem sorsa! Nagy erőket mozgósított a Szőreg a harmadik gólért, Váczi Béla ment el több csellel, ő még nem tudott a kapuba lőni, érkezett viszont Szivacski Nimród, aki 6 méterről vágta be a lasztit.
78'
Megint eldönthette volna a mérkőzést a Szőreg, Gyenes János lőtt zúgó felső lécet. Ez aztán majdnem megbosszulta magát, odaát Papp Dávid 30 méterről hatalmas lövést eresztett meg, mely alig kerülte el a jobb felsőt. Közben egy újabb hír, a Deszk 1-0-ra vezet a Csengele ellen.
75'
Szivacski Nimród állt Barna Gábor helyére. Közben Váczi szerezhetett volna újabb gólt, Gyenes nagyszerű jobb oldali beadását 9 méterről kapásból lőtte meg, hatalmasat védett lábbal Hegedűs.
szoreg_balastya19_gs
72'
Remek szőregi szögletet vágtak ki a vendégek, majd Váczi Béla kapott lesen egy átadást, melyet kiváló technikai trükköket bemutatva sarokkal tett a hálóba, de ennek már nincs jelentősége, hiszen ez a gól nem érvényes.
70'
Ráfér a srácokra az újabb ivószünet.
67'
Megpróbál egyenlíteni a Balástya, nem akarja eljátszani az áldozati bárány szerepét, Gonda László vezetésével el-el jutnak a hazai tizenhatosig.
Az Üllés újabb gólokat elérve már 5-1-re vezet Apátfalván, de ezzel nem megy sokra, itt követhetik az élő közvetítést! Jelenleg a virtuális tabellán a Szőreg jobb gólkülönbsége révén az élen áll, mindkét fél 59 pontos.
64'
Barna Gábor lábában volt a harmadik gól! Nagyszerűen ment el, majd 7 méterről a rövidet lőtte meg nagy erővel, Hegedűs Viktor elképesztő bravúrral mentett szögletre.
60'
Szűcs József helyére Batancs Zsolt érkezett a vendégeknél, miközben támadásban maradt a Szőreg, mely döntésre akarja vinni a dolgot. A vendégeket még fogja az egy perc alatt kapott két gól sokkja...
Az Üllés továbbra is 3-1-re vezet Apátfalván, itt követhetik az élő közvetítést! Jelenleg a virtuális tabellán a Szőreg jobb gólkülönbsége révén visszavette a vezetést, mindkét fél 59 pontos.
56'
GÓÓÓL 2-1! Elképesztő fordulat, vezetnek a hazaiak! Csikós József tört előre egészen az alapvonalig a jobb oldalon, beadását Szarvas Ákos 9 méterről vágta a jobb alsó sarokba.
szoreg_balastya16_gs
55'
GÓÓÓL 1-1! Máris itt a válasz, egyenlített a Szőreg, egy újabb kapu előtti kavarodás végén Váczi Béla 5 méterről kotorta a hálóba a lasztit.
Az Üllés továbbra is 3-1-re vezet Apátfalván, itt követhetik az élő közvetítést! Jelenleg a virtuális tabellán az Üllés 59, a Szőreg 56 pontos. Hatalmas bajban a szőregiek!
50'
GÓÓÓL 0-1! Itt a hideg zuhany, vezet a Balástya! Egy ravasz szögletvariáció után Szűcs József vezette befelé a labdát, majd befelé tekerte, és az egyik szőregiről a hálóba pattant... Érdekesség, hogy ugyanezt a trükköt a St. Mihály FC ellen is sikerrel alkalmazta a Balástya! Hódi Mihály edző látványosan "pörölt" az egyik játékosával, mindenkire erre figyelt, az érintett picit pöccintett a szögletnél, majd valójában Szűcs lett a főszereplő, ő tört picit őrizetlenül a kapura...
49'
A hazaiak léptek fel támadólag, ahogy az várható volt. Egy szöglet utáni kavarodásban Váczi Béla előtt adódott lehetőség, de egy ütemmel lemaradt végül a kapu előtt keresztbe tett labdáról.
46'
A Szőreg kezdte a második félidőt. Móra Tibor alakulatának kell a gól, nagyon kell a gól, mert különben az utolsó fordulóban, hazai pályán úszhat el az arany, amiért egész szezonban dolgoztak!
A szünetben 3-1-re vezet Apátfalván az Üllés, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a virtuális tabellán az Üllés 59, a Szőreg 57 pontos. Lépéskényszerben a szőregiek!SZÜNET!
45+3'
27 méterről végzett el szabadrúgást a Balástya, Gonda László toronymagasan fölé vágta. Itt az első félidő vége!
45+2'
Lesgólt szerzett a Szőreg. Váczi Béla lesről csúsztatta át a labdát a hosszúra, a társak így hiába lőttek a hálóba, a játékvezető nem adta meg.
45+1'
A balástyai Papp Dávid megszerezhette volna a vezetést, Szűcs József szép kiugratásával lépett ki, a hazaiak lest reklamáltak, az asszisztens nem jelzett, Papp pedig a jobb kapufa mellé lőtt.
43'
Szűcs József dajkálgatta a labdát, majd Tóth Gergőhöz jutott el, aki másodszor vette célba a hazai kaput a balösszekötő helyéről, kísérlete ezúttal is fölé szállt.
szoreg_balastya11_gs
40'
Ajtó-ablak ziccert puskázott el Váczi Béla! Egy jobb oldali beadást látványosan akart a hosszúba csúsztatni, éppen csak elméretezte a fejest. A szőregiek egyelőre annak ellenére sem tűnnek görcsösnek, hogy gólkényszerben futballoznak. Türelmesen focizva alakítják ki lehetőségeiket, igaz, a befejezésbe rendre hiba csúszik.
36'
Hatalmas szőregi helyzet maradt ki! Ismét Gyenes János lépett ki, két védő mellett húzta el a lasztit, majd laposan a jobb kapufa mellé gurított, mikor már csak Hegedűssel állt szemben. Az Apátfalvában már nem nagyon bízhat a Szőreg, a hazaiaknak gólt kell szerezniük, ha meg akarják nyerni a bajnokságot!
A 31. percben újabb gólt szerzett Apátfalván az Üllés, 3-1-re vezetnek már a vendégek, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a virtuális tabellán az Üllés 59, a Szőreg 57 pontos. Lépéskényszerben a szőregiek!Az Apátfalva - Üllés derbin a 28. percben ismét vezetést szereztek a vendégek, 1-2 az állás, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a virtuális tabellán az Üllés 59, a Szőreg 57 pontos.
33'
Továbbra sincs gól, Hegedűs Viktor nagyszerűen védi a vendégek kapuját. Az imént elpasszolt egy labdát, de kisegítettek a védők. A balástyaiak sem mondtak le a támadásokról.
Az Apátfalva - Üllés derbin a 25. percben egyenlítettek a hazaiak, 1-1 az állás, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a virtuális tabellán a Szőreg és az Üllés is 57 pontos, jobb gólkülönbséggel élen a Szőreg.
30'
A balástyaiak előtt is adódott egy ígéretes szabadrúgás-lehetőség, de túlkombinálták.
A velünk párhuzamosan zajló, a bajnoki címet befolyásoló Apátfalva - Üllés derbin vezetést szereztek a vendégek a 21. percben, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a virtuális tabellán az Üllés 59, a Szőreg 57 pontos.
27'
Ali Zsolt végzett el szabadrúgást, az ívelést ollózva próbálta meg kapura továbbítani Váczi Béla, szép mozdulatnak tapsolhattunk, ám eredménye nem sok volt.
25'
Ivószünetet kellett elrendelni a nagy hőségre tekintettel, kicsit szusszanhattak a legények.
22'
Szőregi mezőnyfölényről számolhatunk be, mégis Kailinger Zoltán labdavesztése kellett az iménti helyzethez. Gyenes János csente el a lasztit, végigvitte szinte az egész balástyai térfélen, a lövésre azonban már nem maradt elég ereje vagy koncentráló képessége, magasan fölé-mellé durrantott.
18'
Váczi Béla két pompás cselt mutatott be, majd 26 méterre a kaputól elütötték a balástyaiak. A szabadrúgást Gyenes János végezte el, nem sokkal lőtt a bal kapufa mellé. De még mindig nincs meg az oly fontos vezető találat...
szoreg_balastya02_gs
14'
Tóth Gergő, a vendégek játékosa a balösszekötő helyéről kapásból lőtt meg egy hosszú előreívelést, alig-alig fölé. A túloldalon Gyenes János próbálkozott kétszer, de egyik alkalommal sem tudott túljárni Hegedűs Viktor eszén.
A velünk párhuzamosan zajló, a bajnoki címet befolyásoló Apátfalva - Üllés derbi is 0-0-ra áll még, itt követhetik az élő közvetítést! Így jelenleg a Szőreg és az Üllés is 57 pontos a virtuális tabellán, de jobb gólkülönbségével a Szőreg őrzi az aranyat.
10'
Váczi Béla is megszerezhette volna a vezetést, egy kavarodás után emelt kapura, Hegedűs Viktor bravúrral mentett, másodjára gyűjtötte össze a bogyót a balástyai hálóőr.
6'
A szőregi Fehér Emil előtt adódott az első lehetőség, egy remek indítással két védő között lépett ki, a tizenhatoson belül leütközték a vendégek, ezért nem járt tizenegyes, jól döntött a spori, hiába méltatlankodtak a helyi drukkerek.
3'
Kóstolgatják egyelőre egymást a csapatok.
1'
Megkezdődött a találkozó, a balástyaiak hozták játékba a labdát.
17.55: Tiszta sötétkékben a hazai alakulat, fehér-zöld-zöld összeállításban a vendégek a tűző napsütésben. 17.45: Köszöntjük Önöket Szőregről, ahol a helyiek a bajnoki cím ünneplésére készülnek, persze ehhez meg kellene verniük a Balástyát! A mérkőzés Kádár Németh Zoltán sípszavára 18 órakor kezdődik!

A találkozó elé

A listavezető Szőreg számára egyszerű a képlet a zárófordulóban: legalább azt az eredményt kell elérnie, amit az Üllés Apátfalván, hiszen mivel a két csapat győzelmeinek száma azonos, ezért a gólarány dönt jelenleg az első és a második helyezett között, amiben 11-el jobban áll a Szőreg. Móra Tibor együttese számára a győzelem tehát a biztos bajnoki címet jelenti, ugyanakkor elképzelhető, hogy egy döntetlennel is bajnokként vívhatják ki a jogot a feljutásra. A tavasz botlásait kijavította az együttes, amely a legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradt, ezekből négyet pedig meg is nyert, és lesz is miért visszavágni a szombati ellenfele számára, hiszen ősszel 2-0-ra nyert a Balástya. Hódi Mihály tanítványai számára már különösebb tétje nincs a szezonzárónak, csak a másik bajnokesély ellen pályára lépő Apátfalva esetleges sikere folytán csúszhatnak lentebb egy pozíciót a táblázaton. A Balástya hullámzóan szerepelt az elmúlt fordulókban, Deszken kikapott 5-1-re, míg az elmúlt fordulóban a St. Mihályt egy nem mindennapi meccsen 4-3-ra legyőzte a gárda. A Szőreg ugyanakkor biztos, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megnyerje a találkozót, hiszen csak így mehet biztosra a bajnoki címet tekintve.

FOCIFANOK! A megyei futballszezon utolsó hétvégéjén is bőven akad még izgalom - szombat este például páros aranycsatát v...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.