Sport

Labdarúgás: marhapörkölttel zárta a szezont a SZEOL SC + FOTÓK

Labdarúgás: marhapörkölttel zárta a szezont a SZEOL SC + FOTÓK

2015. június 12., péntek
Labdarúgás: marhapörkölttel zárta a szezont a SZEOL SC + FOTÓK
SZS20150611_szeol_evzaro_043

Csütörtökön este közös vacsorával elbúcsúztak a 2014/15-ös szezontól a SZEOL SC futballistái, vezetői, edzői. A gárda az ötödik helyet szerezte meg újoncként a harmadosztály Közép csoportjában, a hamarosan induló új évadban pedig még szebb eredményt szeretnének elérni a szegediek.

A játékosok kérésére a Felső Tisza-parti stadion melletti területen tartották meg csütörtök este a SZEOL évzáróját egy közös vacsora, valamint lábtengó keretében.

Halkó Pál

, az egyesület ügyvezetője beszédében elmondta, kiváló tavaszi évadot produkált a csapat, amelynek köszönhetően olyan pozícióban végzett a SZEOL, ahova mindig is tartozott a bajnokságban. Ugyanakkor az ügyvezető bejelentette, a légiós-szabályozás miatt, hiszen azon NB III-as klubok, akik külföldi labdarúgót foglalkoztatnak, elesnek a TAO-támogatástól, távozik a szegediek keretéből

Joseph Martial Ngalle

és

Bojan Bjedov

is. Ahogy azt

Tóth Ákos

, a SZEOL SC vezetőedzője hozzáfűzte, bár keserű szájízzel vonulhatnak szünetre a Videoton ellen elvesztett utolsó bajnoki miatt, de az ötödik helyezéssel is az ország legjobb 50 csapatában végeztek, amit a SZEOL jövőre szeretne „megugrani”, hiszen a következő szezonban az új igazolásokkal kiegészülve az NB II-be való feljutásért szállna harcba a csapat. A játékosok közül

Dlusztus András

kiemelte a csapat teljesítményét, amit közösen értek el, ebben pedig nagy szerepet játszott az, hogy rengeteg szegedi, vagy szegedi kötődésű játékos van a SZEOL keretében. A vacsorát követően a játékosok szavazatai alapján megválasztották a szezon legjobb játékosát: a szavazatok alapján Bojan Bjedov bizonyult a legjobbnak, aki egy, mindenki által aláírt labdát kapott emlékül. A távozó védő megköszönte, hogy gyorsan befogadták a társak, valamint hozzátette: végig úgy érezte, hogy mintha otthonában, Szerbiában lenne, egy pillanatig sem érezte magát idegennek. A futballisták számára nincs sok idő a pihenésre, hiszen az új, 20 csapatos NB III-as szezon már augusztus első hétvégéjén rajtol, így a SZEOL SC felkészülése július másodikán kezdődik.

Rövid pihenőre vonultak a SZEOL SC futballistái.http://szegedma.hu/?p=546350

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.