Sport

Labdarúgás: érmekkel zárta az évet Szikin a Szeged 2011 utánpótlása + FOTÓK

Labdarúgás: érmekkel zárta az évet Szikin a Szeged 2011 utánpótlása + FOTÓK

2015. június 15., hétfő
Labdarúgás: érmekkel zárta az évet Szikin a Szeged 2011 utánpótlása + FOTÓK
szeged2011_evzaro07kf

Harmadik alkalommal tartotta meg évzáróját a Szeged 2011 utánpótlás együttesei számára Sziksósfürdőn, ahol kiosztották a dobogón végzett csapatok számára az érmeket, valamint a legtöbbet fejlődött játékosok számára járó elismeréseket.

A vasárnap délutáni szezonzárón adták át a három dobogós helyen végzett együttes, azaz az U15-ös együttes az NB II Dél-keleti csoportjában elért második helyezéséért járó ezüstérmet a csapat tagjai számára, akárcsak a megyei másodosztály ifjúsági bajnokságában bajnoki címet szerző gárda tagjai is ezen a napon vehették át az aranyat, illetve a megyei első osztály U17-es bajnokságában szereplő csapat is átvehette ezüstérmeit. A csapatelismerések mellett az egyes gárdákból díjazták a házi gólkirályokat és a legtöbbet fejlődő játékosokat. „Azt gondolom, hogy hátra nem dőlhetünk, mert az eredmények tekintetében is van még bőven elvárás és munka is előttünk. Szegeden nagy a konkurencia, hiszen rengeteg utánpótlás nevelő klub működik, az NB II-es bajnokság mérkőzéseinek 30-40%-a városon belül történik. Az akadémiával összehasonlítva jóval nehezebb a szakmai munkát olyan szinten végezni Szegeden, mint az akadémián. A felnőtt csapat Szegedre való visszakerülésével szeretnénk mi is domináns utánpótlás-műhellyé válni a városban, hiszen akkor már saját létesítményeink lesznek, nem kell bérelnünk pályákat. Most gyakorlatilag úgy működünk, mint a Forma-1, költözködünk, hurcolkodunk, azonban ahogy visszajön a felnőtt csapat Szegedre, már az otthonunkban, a saját környezetünkben erősebb emócióval és hatékonyabban tudunk majd dolgozni” - fogalmazott portálunknak a csapat utánpótlás helyzetével kapcsolatban

Tanács Attila

, a Szeged 2011-Grosics Akadémia technikai igazgatója.

Sziksósfürdőn zárta a szezont a Szeged 2011 utánpótlása - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=547292

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.