Sport

Labdarúgás: győzelemmel zártak a Dorozsmai Bombázók + FOTÓK

Labdarúgás: győzelemmel zártak a Dorozsmai Bombázók + FOTÓK

2015. június 14., vasárnap
Labdarúgás: győzelemmel zártak a Dorozsmai Bombázók + FOTÓK
dorozsma_szentmihaly21_gs

Ottlik Sándor együttese hátrányból fordítva, hatalmasat küzdve verte a St. Mihály FC-t a megyei női bajnokság utolsó fordulójában.

Szeged-Kiskundorozsma, 50 néző
2015.06.14., 10:00
Dorozsmai Bombázók
St. Mihály FC
A meccs befejeződött.
játékvezető: Cseh Gábor
2
-
1

Női labdarúgó Csongrád megyei I. osztály 22. forduló:

Dorozsmai Bombázók - St. Mihály FC 2-1 (0-1).

Szeged-Kiskundorozsma, 50 néző. Vezette: Cseh Gábor.

Kiskundorozsma:

Fazekasné - Papp Gi., Őrhalmi, Papp Ga., Kiss J., Kalapács, Ancsányi, Csongrádiné, Kissné, Iványné, Mihálffy A.; Sisák, Mihálffy K., Rudas, Szélpál, Vecsernyés V.

Vezetőedző:

Ottlik Sándor.

St. Mihály:

Kovács Cs. - Dékány, Bitó, Kálmán, Juhász, Kovács M., Csúri, Szabó B., Marancsik, Motyovszki, Sólya; Horváth R., Horváth-Zsikó.

Játékos-edző:

Dékány Dóra.

Gól:

Kissné Szendrei E. (65'), Mihálffy A. (78'), illetve Szabó B. (22')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
92'
Harsant a hármas sípszó, megnyerte a mérkőzést a Dorozsmai Bombázók együttese, mely idei első diadalát ünnepelheti! Ellentétes félidőket láttunk, második félidei teljesítményével megérdemelten tartotta itthon a pontokat Ottlik Sándor csapata, de az egész idény kapcsán a St. Mihály FC-nek is jár a dicséret. A dorozsmaiak tizedikként zárnak, a szentmihályiak pedig vagy hatodikok, vagy hetedikek lesznek.
91'
Dékány Dóra tört befelé, kiharcolt még egy szögletet a vendégeknek a ráadás első percében.
88'
Kálmán Edina bal bokája sérült meg súlyosan, sajnálatos esemény a végére.
85'
Hatalmas a hangzavar, izzik a pálya, mindkét pad igyekszik segíteni a pályán lévőket. A játék képe nem változott, erőlködnek a vendégek, őrzik a megérdemelt előnyt a hazaiak.
82'
Visszavett a tempóból a Dorozsma, mégis uralja a mérkőzést a hajrára fordulva. Nagyot kellene változnia a játék képének, hogy egyenlíteni tudjon a St. Mihály FC, egyelőre úgy tűnik, erőnlétileg jobban bírták a bajnokság végét a Bombázók, és taktikailag is látogatóik fölé nőttek ezen a napon.
78'
GÓÓÓL 2-1! Máris itt a találat, a dorozsmaiak szerezték egy kavarodást követően. Mihálffy Amália préselte a lasztit a bal alsóba. Lehet, hogy az utolsó fordulóban meglesz az első győzelem?
77'
Picit mintha fáradnának a dorozsmaiak, ezáltal vált kiegyenlítettebbé a mérkőzés. Úgy tűnik, mindkét gárda erőt gyűjt az utolsó tíz percre, kérdés, a hajrában valamelyik oldalon sikerül-e megszerezni a győztes gólt.
73'
Kálmán Edina távoli szabadrúgását kaparta ki a léc alól Fazekasné Menczer Katalin, akinek nem volt könnyű dolga, mert az utóbbi időszakban nemigen foglalkoztatták a szentmihályiak, mégsem lankadhatott a figyelme...
69'
A győzelemért támadnak a lendületbe jött hazaiak, szeretnék megszerezni első diadalukat, míg a vendégek most ebben a periódusban az egy pontot is megbecsülik.
65'
GÓÓÓL 1-1! Abszolút megérdemelten egyenlítettek a Dorozsmai Bombázók. Egy szép akció végén közelről Kissné Szendrei Edit lőtte ki a jobb alsót.
64'
Egy hosszú indítást Dékány Dóra most meg tudott szelídíteni, éles szögből tűzte rá, Fazekasné Menczer Katalin hárított.
63'
Öldöklő a küzdelem minden labdáért, továbbra is jobbára a dorozsmaiaknál van a labda, a szentmihályiak tömörülnek, rugdossák előre a lasztikat Dékány Dórának, az előtertolt éknek.
59'
Mihálffy Amália egyenlíthetett volna, remek kiugratással lépett ki, de Kovács Csengébe vezette a labdát, nem tudta mellette eltenni. Nagyot ütköztek, szerencsére sérülés nem történt.
55'
Egyre fokozódik a dorozsmai nyomás, immár lövőhelyzeteket is sikerült kialakítani, Kalapács Renáta és Kissné Szendrei Edit is célba vehette volna a kaput, ám a jobbnál is jobb lehetőséget kerestek, végül túlkombinálták az akciót.
51'
Marancsik Adrienn nagyszerű labdával szöktette Dékány Dórát, aki a felső lécet találta telibe, tehát kis híján megduplázta előnyét a St. Mihály FC. A mezőnyben ennek ellenére is a hazaiak az aktívabbak, viszont nem jutnak lövőhelyzetig.
46'
A dorozsmaiak kezdték a második játékrészt.
SZÜNET!
45+2'
Hajrá, Bombázók! - buzdítja a hazaiakat Mihálffy Béla önkormányzati képviselő, a dorozsmai B-közép oszlopos tagja, kinek két lánygyermeke is a csapatot erősíti. Egy dorozsmai helyzet a végére, Juhász Erika nagy nehézségek árán mentett szögletre, majd egy rossz lövéssel zárult a félidő.
44'
Papp Gizella remek szabadrúgását kellett hárítani Kovács Csengének, a szentmihályiak jó formában védő kapusának, meg is tette.
40'
Hatalmas a küzdelem továbbra is, Ottlik mester ezer fokon pörög, ami üde színfoltja a derbinek. A vendégek őrzik előnyüket.
34'
A dorozsmai Kalapács Renáta került hatalmas helyzetbe, jól is oldotta meg, a jobb sarkot vette célba, gyors mozdulattal ütötte szögletre a lasztit Kovács Csenge, a látogatók hálóőre, elképesztően nagy bravúr volt!
28'
Mindent egy kapra feltéve kezdtek rohamokba az egyenlítésért a hazaiak, Mihálffy Kincső mozgékonysága sok problémát okoz a szentmihályiaknak. Kissné Szendrei Edit került közben helyzetbe, de egy keresztező védő felszabadított előle.
22'
Vezetnek a szentmihályiak! Dékány Dóra hatalmas szabadrúgása lepattant a védőkről, Szabó Bernadett bombázta végül a hálóba. Vajon tudnak-e erre felelni a Bombázók?
17'
Dékány Dóra aktivitása révén némi fölényt harcoltak ki a vendégek, a játékos-edző lesről már a hálóba is talált, ám ezt természetesen annulálták. Hazai oldalon érdemes kiemelni, hogy a rutinos mester, Ottlik Sándor remek taktikai érzékkel cserélget, variálja, szervezi együttesét.
12'
Továbbra is változatos a harc, egyik fél sem tud igazából mezőnyfölényt kialakítani.
8'
A vendégek játékos-edzője, Dékány Dóra végzett el szabadrúgást, a lövés a négytagú hazai sorfalról szögletre pattant.
7'
Izgalmas, változatos küzdelem folyik a középpályán az első percekben, a kapuk nem forognak veszélyben. Ez a meccs is mutatja, a női szakág megérett rá, hogy teljes pályán és nagyméretű ketrecre menjenek a küzdelmek, a lányok kinőtték a két tizenhatos közötti területet és az 5x2-es kaput.
4'
Ancsányi Cintia futott fel ragyogóan a jobb szélen, ám aztán túlságosan kisodródott a hazai futballista, és nem tudta bevenni a kaput, Kovács Csenge védte a belöbbölt labdát.
1'
Megkezdődött a mérkőzés, kellemes az időjárás, fátyolfelhős az égbolt, szerencsére nincs kánikula, talán ennek is köszönhető, hogy remek hangulatban a lányok. A vendégek hozták játékba a labdát. Külön érdekesség, hogy ezúttal a pályán néz farkasszemet egymással az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóság két kiváló munkatársa, Mihálffy Amália és Dékány Dóra...
9.40: Köszöntjük Önöket Kiskundorozsmáról, ahol hamarosan kezdődik a női megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójának mérkőzése, az első győzelmükért küzdő Dorozsmai Bombázók a St. Mihály FC-t fogadják! Az már korábban eldőlt, hogy az aranyérmet a Szegedi AK szerzi meg a "vendég" Mezőberényi FC és a Nagymágocs SE előtt, az utolsó játéknapon már csak az alsóbb régiókban változhatnak a helyezések. Ebből a szempontból fontos a mi találkozónk is, ahogy beharangozónkban írtuk. A mérkőzés Cseh Gábor sípszavára 10 órakor kezdődik!

A találkozó elé

Zárófordulójához érkezik a Csongrád megyei női bajnokság, amelyben az elmúlt körben avattak bajnokot, a Szegedi AK gyűjtötte be az idei szezon aranyérmét. A Bombázók az utolsó előtti helyről vághatnak neki a zárómeccsnek, és még sereghajtó is lehet, ha a Komlósi Trans Baktó nyerne a Hódmezővásárhely ellen, a dorozsmaiak pedig nem gyűjtenék be a három pontot, amelyre egyébként a szezon során még nem volt példa Ottlik Sándor együttesénél, hiszen 6 döntetlen mellett 13 vereséget szenvedett az együttes. A St. Mihály is csak lefele mozdulhat már el a hatodik helyről, ugyanakkor a gárda a tizedik sikerét gyűjtheti be vasárnap délelőtt, amennyiben az őszi meccset követően ezúttal is legyőzné a Bombázókat.

Hátrányból fordítva nyert a Dorozsmai Bombázók csapata - részletek sok-sok fotóval ITT: http://szegedma.hu/?p=546876

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 14.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.