Bulvár

Kétszáz ezer forint a nyomravezetőnek

Kétszáz ezer forint a nyomravezetőnek

2015. június 12., péntek
Kétszáz ezer forint a nyomravezetőnek

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető a kerítést átvágva jutott be egy Csanádalberti külterületén található telephelyre május 23-áról 24-ére virradó éjszaka. Az ismeretlen tettes a telepről gombaölő és gyomirtó szereket tulajdonított el. "Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát (h-cs: 8-16, p: 8-13)" - közölte a rendőrség. A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A lakosság segítségét kérik a hatóságok.http://szegedma.hu/?p=546439

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 12.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.