Bulvár

Két órán belül kattant a bilincs a rabló kezén

Két órán belül kattant a bilincs a rabló kezén

2015. június 26., péntek
Két órán belül kattant a bilincs a rabló kezén
lopott_akkumulator_szentes

Egy 77 éves asszony próbálta feltartóztatni a szomszédjától lopó férfit - írja a police.hu.

Két akkumulátort lopott el egy férfi egy szentesi tanyáról péntek reggel. Az elkövető a tárgyakat a kerékpárjára tette. A biciklit nehézkesen toló 75 éves gyanúsítottra a sértett szomszédja figyelt fel, mivel idegenek nem nagyon szoktak feléjük járni. Amikor a néni meglátta a lopott akkumulátorokat, rászólt a kerékpárosra, aki menekülőre fogta. A 77 éves asszony próbálta visszatartani az elkövetőt, de ő egy kerékpárbelsővel megütötte a nénit, hogy szabaduljon. Végül sikerült elmenekülnie, de a szentesi nyomozók két órán belül azonosították

L. Antalt

és biciklizés közben a városban elfogták. Az akkumulátorokat a rendőrök a házkutatás során megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának. A Szentesi Rendőrkapitányság a 75 éves férfi ellen védekezésre idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. Kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.