Bulvár

Kamion borult fel az M43-as autópálya makói lehajtójánál (FRISSÍTVE)

Kamion borult fel az M43-as autópálya makói lehajtójánál (FRISSÍTVE)

2015. június 8., hétfő
Kamion borult fel az M43-as autópálya makói lehajtójánál (FRISSÍTVE)
mako_kamionbaleset_mti

A balesetben a sofőr életét vesztette - írja a police.hu.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy tehergépkocsi borult fel az M43-as autópálya makói lehajtójánál 2015. június 8-án 17 óra körüli időben. A balesetben a kamion sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt a Makó felé vezető oldalon. A forgalmat a maroslelei lehajtónál leterelik az autópályáról.

Korábban írtuk

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy veszélyes anyagot szállító kamion haladt az M43-as autópályán Szeged felől Makó irányába 17 óra körül. A tehergépkocsi az autópálya 34-es kilométerének közelében, a makói lehajtónál – eddig tisztázatlan körülmények között – felborult. A balesetben a teherautó sofőrje megsérült. A rendőrök a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt a Makó felé vezető oldalon. A forgalmat a maroslelei lehajtónál leterelik az autópályáról.

Balesetet szenvedett egy kamion Makónál.http://szegedma.hu/?p=545386

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.