Sport

Kajak-kenu: Vajda Attila már biztosan utazhat a világbajnokságra

Kajak-kenu: Vajda Attila már biztosan utazhat a világbajnokságra

2015. június 23., kedd
Kajak-kenu: Vajda Attila már biztosan utazhat a világbajnokságra
Vajda Attila

További válogató nélkül részt vehet a nyári világbajnokságon Vajda Attila, az EDF Démász Szegedi VE kenusa - adta hírül honlapján a szegedi klub.

Mint azt a

portál írja

, nyugodtan folytathatja a felkészülést a milánói világbajnokságra

Vajda Attila

, az EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE olimpiai bajnoka. Hétfőn eldőlt, hogy a szezon legfontosabb versenyén augusztusban ő képviseli hazánkat C1-1000 méteren. Az MKKSZ szakmai igazgatója,

Csabai Edvin

úgy döntött, hogy az idei teljesítménye alapján a bakui Európa Játékokon bronzérmes kenusnak, valamint a

Kammerer

,

Tóth

,

Kulifai

,

Pauman

férfi kajak négyesnek és a K1-200 méteren induló

Dudás Miklósnak

nem kell újabb válogatón részt vennie, mindhárom egység védettséget kap. "Jövőre olimpiát rendeznek, ezért az idei világbajnokság dupla téttel bír" – jegyezte meg Vajda Attila. "Ezért is örülök nagyon a védettségnek, hiszen így a következő hetekben már tényleg csak és kizárólag a felkészülésre kell koncentrálnunk. Az edzői stábbal egy nagyon kemény hét hetes programot állítottunk össze, amit most már nyugodtan végig tudunk csinálni. A bakui verseny megmutatta, hogy jó úton járunk. A milánói vb-re nem csak kvótáért, hanem éremért is megyünk" A második felnőtt kajak-kenu válogatót július 17-19. között rendezik meg Szolnokon.

A sportági szövetség döntése értelmében Vajda Attilának már nem kell újabb válogatón részt vennie, a kenus biztosan ott lesz a milánói világbajnokságon! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=548982

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.