Sport

Hátország: két hétig pattogtattak a gyerekek a Szedeák kosaras táborában + FOTÓK

Hátország: két hétig pattogtattak a gyerekek a Szedeák kosaras táborában + FOTÓK

2015. június 26., péntek
Hátország: két hétig pattogtattak a gyerekek a Szedeák kosaras táborában + FOTÓK
szedeak_nyari_tabor02kf

Kosaras tábort szervezett legfiatalabb növendékeinek a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata. A fiatalok két turnusban összesen két hétig élvezhették a Gellért Szabadidőközpont vendégszeretetét.

A szegedi klub táborában egy hét erejéig nagyjából 50-50 gyermek vett részt, akik a bázisiskolákban működő csoportokból, illetve az egyesület korosztályos edzéseit látogató ifjú tehetségek közül érkeztek. A programban egyaránt szerepeltek szakmai és a kikapcsolódást szolgáló foglalkozások, így a délelőtti és délutáni, szabadtéri és teremben zajló edzések mellett a fiatalok ellátogattak az uszodába, a Városi Sportcsarnokba, de részt vettek vetélkedőkön és horgásztak is. A táborvezetés feladatait

Faltinné Széll Ágnes

látta el, az egyes programok lebonyolításában pedig a Szedeák idősebb korosztályainak utánpótlás-játékosai is besegítettek. A klub szinte valamennyi edzője foglalkozott a gyerekekkel, az utánpótlásban dolgozó trénereken át a felnőtt csapatnál tevékenykedő szakemberekig.

Kosaras tábort szervezett legfiatalabb növendékeinek a Naturtex-SZTE-Szedeák - részletek fotókkal ITT: http://szegedma.hu/?p=549947

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.