Bulvár

Gyanús csomagot találtak a rendőrök a Szegedre induló Intercityn

Gyanús csomagot találtak a rendőrök a Szegedre induló Intercityn

2015. június 21., vasárnap
Gyanús csomagot találtak a rendőrök a Szegedre induló Intercityn

Közveszéllyel fenyegetés miatt eljárást indít ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Nyugati pályaudvaron vasárnap talált gyanús csomag miatt - közölte Pap Judit, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.

A csomag átvizsgálása miatt ideiglenesen le kellett zárni a Nyugati pályaudvar csarnokát, amelyet 14 óra után nem sokkal nyitottak meg ismét. A gazdátlan csomagot egy takarítónő találta meg az egyik álló szerelvényen. A műanyag szerszámos ládában egy ketyegő ébresztőóra és egy "bumm" feliratú papír volt elhelyezve - ismertette a sajtóügyeletes. A gyanús csomag miatt riasztották a tűzszerészeket, akik megvizsgálták a csomagot, amely végül nem bizonyult veszélyesnek - tette hozzá. A rendőrségi intézkedés miatt mintegy félórára lezárták a Nyugati pályaudvar csarnokát, a vonatok addig a külső vágányokról indultak és oda is érkeztek. A Mávinform tájékoztatása szerint a Szegedre induló Tömörkény Intercity 25 perces késéssel hagyta el a pályaudvart, a többi vonat közlekedésében nem okozott nagyobb fennakadást a rendőrségi vizsgálat.

Sajátos humora vall, ha valaki egy álló vonatszerelvényre felrak egy csomagot egy ébresztőórával és egy "Bumm!" feliratú...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 21.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.