Bulvár

Baleset Sándorfalván, kidőlt fák Hódmezővásárhelyen

Baleset Sándorfalván, kidőlt fák Hódmezővásárhelyen

2015. június 5., péntek
Baleset Sándorfalván, kidőlt fák Hódmezővásárhelyen

Csütörtökön egy tűzesethez és két műszaki mentéshez riasztották a megye tűzoltóit - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Kigyulladt és teljes terjedelmében leégett egy személyautó csütörtökön délután Sándorfalván. A Sövényházi út szélén egy kisteherautó várakozott, amelybe hátulról belecsapódott egy személygépkocsi. Az ütközés következtében a jármű azonnal kigyulladt, a tüzet a helyi lakosok próbálták eloltani. A helyszínre a szegedi hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók érkeztek, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az autó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett. Délután öt óra körül két helyen is kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat Hódmezővásárhelyen. Először a mártélyi úton, majd a Zrínyi utcában dőlt ki egy nagyméretű fa, elzárva az úttest forgalmát. A műszaki mentést mindkét esetben a hódmezővásárhelyi hivatásos egységek végezték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.