Bulvár

A Bödön Piac Tápéra megy

A Bödön Piac Tápéra megy

2015. június 2., kedd
A Bödön Piac Tápéra megy
bödön

Újabb színfolttal bővül a Tápéi Falunapok rendezvénysorozata: idén a Bödön Háztáji És Kézműves Piac árusai várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

Az idei Tápéi Falunapok is az elmaradhatatlan, zenés ébresztővel indul, a programok között szerepel még például amatőr tekebajnokság és különböző gyermekműsorok is, szombat este pedig

Polyák Lilla

és

Homonnay Zsolt

elképesztő hangja járja majd be a Heller Ödön Művelődési Házat. És ha mindez nem lenne elég, idén lesz valami egészen új is, valami izgalmas, színes, ami eddig még nem volt! Tápén a tavaszi-nyári időszak egyik legjobban várt eseménye a Tápéi Falunapok, amelynek keretében most a régi Piactér (a Budai Nagy Antal és Csobánka utca által közrefogott terület) visszakapja egy napra eredeti funkcióját, és 35 termelő és kézműves várja majd a látogatókat mindenféle, a Bödön piacon már megszokott, minőségi portékával. A Tápéi Bödönön megtapasztalhatod, milyen az alföldi nap érlelte zöldségek, gyümölcsök íze és megkóstolhatod a termelők saját gyümölcseiből készült lekvárjait, szörpjeit és mindenféle finomságait. A minőségi kézműves termékeken túl lehetőséged nyílik betekinteni a termelők mindennapi munkájába is, hiszen itt nyugodtan tehetsz fel kérdéseket, ha kíváncsi vagy, mi hogyan készült! A piaci forgatag persze a kicsiknek is egész napos szórakozást kínál! Őket a szervezők szalmabála játszótérrel, kézműves foglalkozással, pónilovaglással várják.

Tápéi Szomszédoló Falunapok - Bödön kitelepülés időpontja:

2015. június 13. 10-15 óráig Helyszín: Tápé Piactér (a Budai Nagy Antal és Csobánka utca által közrefogott terület) A Tápéi Falunapok időpontja: június 12-14. Természetesen emellett nem marad el a piac a már jól megszokott ruhagyári környezetben sem: aki Tápéról lemarad, az ne hagyja ki a piacot június 14-én (nyitva: 9-14 óráig), a Rongy Kocsma udvarán, ahol 50 árussal és a megszokott programok mellett a zákányszéki Madárkert fantasztikus kisállataival és madaraival várnak mindenkit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.