Bulvár

Villám csapott egy sándorfalvi tanyába

Villám csapott egy sándorfalvi tanyába

2015. május 14., csütörtök
Villám csapott egy sándorfalvi tanyába

A megye tűzoltó kidőlt fáknál, leszaladt faágaknál végezték el a mentési munkálatokat. Egy sándorfalvi tanyába pedig villám csapott az éjjel.

Egy héten belül a második vihar csapott le térségünkre, amely csütörtökre virradó hajnalban érte el Csongrád megyét. Fél kettőkor támadt fel az erős szél, ezt követően sorra érkeztek a bejelentések a megyei műveletirányítási központba Szegedre. Ezúttal Makón és környékén volt a legerősebb a vihar, itt végezték el a legtöbb beavatkozást a tűzoltók. Csütörtök reggel nyolc óráig összesen kilenc bejelentés érkezett Makóról, míg Szegeden két, Ruzsán és Sándorfalván egy-egy esetben kellett elvégezni a műszaki mentést. Egy sándorfalvi tanyába villám csapott, melynek következtében a lakóépület egy része lángra kapott. A tüzet a szegedi egységek fojtották el. Makón a kidőlt fáknál, leszakadt faágaknál avatkoztak be a makói tűzoltók. A leszakadt nagyméretű ágak több helyen károkat okoztak az épületekben, veszélyeztették a gyalogosok és az autósok forgalmát. Az éjjeli viharban személyi sérülés sehol sem történt - írja közleményében a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.