Bulvár

Verekedésbe torkollott a buli a Petőfi Sándor sugárúton, a rendőrnek is nekimentek

Verekedésbe torkollott a buli a Petőfi Sándor sugárúton, a rendőrnek is nekimentek

2015. május 22., péntek
Verekedésbe torkollott a buli a Petőfi Sándor sugárúton, a rendőrnek is nekimentek
kocsma_verekedes

Csütörtök éjszaka négy szegedi fiatal verekedett össze a Petőfi Sándor sugárúton lévő szórakozóhelyen. Egyikük az intézkedő rendőrt is megütötte.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint május 21-én 22 óra 30 perc körüli időben egy testvérpár keveredett szóváltásba két szórakozó fiatallal Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton lévő egyik szórakozóhelyen. A négy férfi a vita hevében egymásnak esett. A verekedés közben az egyik személy fején egy sörösüveget is összetörtek. Az indulatoknak a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A testvérpár egyik tagja, a 27 éves K. Tibor a vele szemben jogszerű intézkedést kezdeményező rendőrt is megütötte, majd ellenszegült a rendőri intézkedésnek. A mentők mind a 4 verekedőt kórházba vitték, sérüléseik 8 napon belül gyógyulnak.

mento

A Szegedi Rendőrkapitányság a négy férfi ellen garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök K. Tibor ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a Szegedi Nyomozó Ügyészségen - írja a police.hu.

Így NE bulizz: verekedésbe torkollott tegnap éjszaka egy szóváltás a Petőfi sugárúti szórakozóhelyen. Még a rendőrnek is nekimentek.Cikk: http://szegedma.hu/?p=540383

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.