Kultúra

Városi gyereknap a Bessenyei Ferenc Művelődési Központnál

Városi gyereknap a Bessenyei Ferenc Művelődési Központnál

2015. május 28., csütörtök
Városi gyereknap a Bessenyei Ferenc Művelődési Központnál
Varosi_Gyereknap_plakat_A2_mod

Egész napos családi programkavalkáddal, meseházzal, előadásokkal és meglepetésekkel várják a legkisebbeket május 31-én, gyereknapon tíz órától Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt.

A vasárnapi városi gyereknapon egész napos meseház várja a kicsiket Jancsival és Juliskával, lehet fotózkodni Ózzal, a nagy varázslóval, a gyereksarokban lehetőség nyílik mézeskalács készítésére, lesz lufihajtogató bohóc, arcfestés, eurobungee, meseszobrászat és óriáscsúszda. A délelőtt tíz órai megnyitót követően

Bíbok Henriett

bohóc-, majd az Európa Gyerekszínház zenés műsorral várja a sétálóutcára kilátogató gyereksereget. Az ebéd utáni csendespihenőt követően Moha bácsi és a furfangos teniszlabda történetét, illetve a Varázspercek előadást nézhetik meg az érdeklődők. A vállalkozó kedvű gyerekek részt vehetnek egy játékos kutyás foglalkozáson Bodzával és gyerek karaoken is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.