Közélet

Változik a trolibuszok közlekedése a Hídivásár miatt

Változik a trolibuszok közlekedése a Hídivásár miatt

2015. május 20., szerda
Változik a trolibuszok közlekedése a Hídivásár miatt

A XVI. Hídivásár miatt május 23-án, szombaton üzemkezdettől május 25-én, hétfőn üzemzárásig az érintett 5-ös, 9-es és 19-es trolibuszvonalak közlekedési rendje változik!

Az 5-ös trolibuszvonalon Körtöltés utca és Bartók tér között trolibuszok, Bartók tér és Úszeged, Gyermekkórház között módosított útvonalon trolibuszpótló autóbuszok közlekednek. 9-es, 19-es trolibuszvonalon Vértói út és Bartók tér, valamint Makkosház és Bartók tér között trolibuszok, Bartók tér és Tarján, Víztorony tér között módosított útvonalon összevont trolibuszpótló autóbuszok közlekednek. A megváltott menetjegyek a vonalak teljes hosszában történő utazásra érvényesek. Átszállás esetén a jegy másik (számozatlan) felét is érvényesíteni kell. A forgalmi változás részletes leírása megtekinthető

ide kattintva

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.