Bulvár

Vádat emeltek egy forráskúti nő meggyilkolása ügyében

Vádat emeltek egy forráskúti nő meggyilkolása ügyében

2015. május 19., kedd
Vádat emeltek egy forráskúti nő meggyilkolása ügyében

Vádat emeltek egy tavaly ősszel meggyilkolt fiatal forráskúti nő ügyében. A vádirat szerint az áldozatot gyermekkori ismerőse megerőszakolta, majd brutálisan bántalmazta – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, az ügyészség a 21 éves férfit szexuális erőszak, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és súlyos testi sértés bűntettével vádolja. A vádirat szerint a férfi tavaly november 22-én délelőtt elhívta forráskúti házához a a 22 éves nőt. Az ittas vádlott szexuális ajánlatot tett, de a sértett ezt visszautasította. A férfi ezután megerőszakolta, majd fojtogatni kezdte a nőt, aki végül elveszítette az eszméletét. A vádlott ezután is bántalmazta a védekezésre képtelen nőt, majd másfél-két óra múlva kalapáccsal többször fejen is ütötte. égül ezek a koponyasérülések okozták az áldozat halálát. A vádlott a holttestet és a sértett biciklijét az ingatlan hátsó részében levő disznóólnál elrejtette, a nő használati tárgyait a kazánban elégette, a házat pedig takarítószerekkel felmosta. A sértett holttestét és biciklijét a nőt kereső rendőrök találták meg másnap. A vádlott 2014 májusában Szegeden lefejelte akkori barátnőjét, akinek eltört az orrcsontja - most emiatt is vádat emeltek ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.