Bulvár

Tűzoltó-találkozót rendez a Magyar Tűzoltó Szövetség

Tűzoltó-találkozót rendez a Magyar Tűzoltó Szövetség

2015. május 2., szombat
Tűzoltó-találkozót rendez a Magyar Tűzoltó Szövetség

A Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) szombaton rendezi meg immár hagyományos országos tűzoltóbörzéjét és találkozóját Pilisszentivánon, a Pilisszentiváni Tűzoltó és Polgárőr Egyesülettel közösen - tájékoztatta az MTSZ elnöke az MTI-t.

A Szent Flórián napja alkalmából tartott fesztiválon részt vesznek Franciaország, Németország és Románia tűzoltóságainak képviselői, valamint határon túli magyar tűzoltók a Felvidékről, Kárpátaljáról, a Székelyföldről és a Vajdaságból - közölte

Dobson Tibor

. Az immár hetedik ilyen rendezvényen az önkéntes tűzoltó egyesületeket tömörítő MTSZ elismeréseinek átadásán túl lesz horgászverseny, főzőverseny és tűzoltóautók felvonulása - tette hozzá az elnök. Közlése szerint országszerte 1100 önkéntes tűzoltó egyesület működik, amelyek mintegy 20 ezer tagot számlálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.