Közélet

Szja-bevallás - Rendkívüli nyitvatartási rend a NAV központi ügyfélszolgálatain

Szja-bevallás - Rendkívüli nyitvatartási rend a NAV központi ügyfélszolgálatain

2015. május 15., péntek
Szja-bevallás - Rendkívüli nyitvatartási rend a NAV központi ügyfélszolgálatain

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fővárosi és a megyeszékhelyeken található központi ügyfélszolgálatai rendkívüli nyitva tartással várják az adózókat a személyi jövedelemadó-bevallások beadási határidejéig, május 20-áig - hívta fel a figyelmet az adóhatóság.

A megyeszékhelyeken május 15-én, pénteken reggel 8 és délután 16 óra között vannak nyitva a központi ügyfélszolgálatok. Pénteken reggel 8.15-től 16 óráig fogadják a bevallókat négy fővárosi helyszínen, a IX. kerületi Vaskapu utcában, a XIII. kerületi Kresz Géza utcában és a Dózsa György úton, valamint XIV. kerületi Gvadányi utcában. Május 18-20. között a megyeszékhelyeken reggel 8-tól 18 óráig, Budapesten reggel 8.15-től 18 óráig várják az adózókat. A NAV tájékoztatása szerint az szja-bevalláshoz szükséges információkról az adózók a NAV általános tájékoztató rendszerében is érdeklődhetnek (06-40/42-42-42). A hívásokat szintén a szokásosnál hosszabb nyitva tartással várják: pénteken 8.30 és 16 óra között, hétfőtől 8.30 és 18 óra között. Az adóhatóság az MTI-vel a többi között azt is közölte, hogy idén is sokan az utolsó napokra hagyják az szja-bevallás elkészítését. Május 10-éig mintegy 1,7 millió érkezett az adóhatósághoz, miközben a hivatal idén is közel 4,5 milliót vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.