Bulvár

Összevert és kirabolt egy férfit két fiatalkorú a Bartók téren

Összevert és kirabolt egy férfit két fiatalkorú a Bartók téren

2015. május 4., hétfő
Összevert és kirabolt egy férfit két fiatalkorú a Bartók téren
20150405224736

A szegedi rendőrök őrizetbe vették a két fiatalkorú támadót, akik megtámadtak egy hazafelé tartó fiút, megverték és elvették a pénztárcáját és a telefonját.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves gyanúsított és 17 éves társa 2015. április 19-én hajnali 2 óra körüli időben a szegedi Mars téren szólították meg a sértettet, azzal a szándékkal, hogy vagyontárgyait eltulajdonítsák. A 16 éves terhelt a Bartók téren verekedést kezdeményezett a hazafelé tartó fiúval, melynek során elvette tőle a pénztárcáját, majd a bántalmazás hatása alatt álló sértettől eltulajdonította a mobiltelefonját, bankkártyáját és az iratait is. Ezt követően a két támadó eltávozott a helyszínről. A nyomozók a széles körű adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. A fiatalkorú terheltek ellen rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Mindketten részletes beismerő vallomást tettek. A Szegedi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.