Sport

Ma rendezik a Kihívás Napját + FOTÓK

Ma rendezik a Kihívás Napját + FOTÓK

2015. május 20., szerda
Ma rendezik a Kihívás Napját + FOTÓK
kihivas_napja05kf

Hosszú idő után idén Szeged is részt vett a Kihívás Napján: szerdán a város több pontján lehetett teljesíteni a különböző feladatokat.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Csongrád megyei Szabadidő Szövetséggel közösen több helyszínen rendezik meg a nap folyamán a Kihívás Napját. A verseny lényege, hogy minél több, 15 perces sportteljesítményt teljesítsenek a résztvevők. A Szegedi Úszó Egylet és a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub várja a szegedieket a sportuszodában, ahová a mai napon ingyenes a belépés. Várják az érdeklődőket a műjégpályán is, ahol a hagyományos Kengurul görkorcsolya vetélkedőt rendezik meg, a Maty-éri olimpiai központban pedig lehetőség lesz sárkányhajózásra, valamint kajakozásra és kenuzásra is. A Csongrád megyei Szabadidősport Szövetség rendezésében 16 órától az újszegedi Partfürdőn 40 perces zumbafitnesz lesz, majd 18 órától a ligetben egy közös futás zárja a napot. 19 órakor az újszegedi sportuszodában 50 méteres kutyaúszásban méri össze tudását többek között Vajda Attila, Kiss Zsolt és Nagy Péter, majd Szeged egykori és jelenlegi pólósai csapnak össze, valamint a tervek szerint a helyszínen szerveződő, nézőkből álló csapat is vízbe száll.

Ma több helyszínen várják az érdeklődőket a Kihívás Napján.http://szegedma.hu/?p=539737

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.