Ma rendezik a Kihívás Napját + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kihivas_napja05kf

Hosszú idő után idén Szeged is részt vett a Kihívás Napján: szerdán a város több pontján lehetett teljesíteni a különböző feladatokat.

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. a Csongrád megyei Szabadidő Szövetséggel közösen több helyszínen rendezik meg a nap folyamán a Kihívás Napját. A verseny lényege, hogy minél több, 15 perces sportteljesítményt teljesítsenek a résztvevők. A Szegedi Úszó Egylet és a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub várja a szegedieket a sportuszodában, ahová a mai napon ingyenes a belépés.

Várják az érdeklődőket a műjégpályán is, ahol a hagyományos Kengurul görkorcsolya vetélkedőt rendezik meg, a Maty-éri olimpiai központban pedig lehetőség lesz sárkányhajózásra, valamint kajakozásra és kenuzásra is.

A Csongrád megyei Szabadidősport Szövetség rendezésében 16 órától az újszegedi Partfürdőn 40 perces zumbafitnesz lesz, majd 18 órától a ligetben egy közös futás zárja a napot.

19 órakor az újszegedi sportuszodában 50 méteres kutyaúszásban méri össze tudását többek között Vajda Attila, Kiss Zsolt és Nagy Péter, majd Szeged egykori és jelenlegi pólósai csapnak össze, valamint a tervek szerint a helyszínen szerveződő, nézőkből álló csapat is vízbe száll.

no images were found

Ma több helyszínen várják az érdeklődőket a Kihívás Napján.http://szegedma.hu/?p=539737

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 20.

Előző sztori

Tiltakozik az Ortutay-kollégium átnevezése ellen a szegedi DK

Default thumbnail
Következő sztori

Szabó Gabi lesz a Szegedi Nemzeti beszélgetős estjének következő vendége

Legutóbbi hasonló cikkek