Sport

Labdarúgás: több mint egy évre elmeszelték a Tiszasziget mesterét

Labdarúgás: több mint egy évre elmeszelték a Tiszasziget mesterét

2015. május 19., kedd
Labdarúgás: több mint egy évre elmeszelték a Tiszasziget mesterét
tiszasziget_fk16_gs

Több mint egy évre, 2016. június 30-ig eltiltotta mindennemű labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől a Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága Fegyelmi Bizottsága Stetakovic Marinkót, a megyei I. osztályban szereplő Tiszasziget SE vezetőedzőjét.

A súlyos büntetést azért szabták ki, mert a múlt szombati, az FK 1899 Szeged ellen hazai pályán elszenvedett vereség után a környéken álló szurkolóknak és a játékosoknak kellett lefognia a trénert, aki megpróbált rátámadni a játékvezetői hármasra. "Véleményem az, hogy szoros meccset játszottunk a szegediekkel, nagyon jó mérkőzés volt, a várakozásoknak megfelelő csata. Bár azt mondom, jó lenne, ha a játékvezetés is megfelelő volna, akkor szorosabb találkozókat is vívhatnánk az élcsapatokkal, nem lenne ekkora különbség" - nyilatkozta portálunknak

Stetakovic Marinko

a lefújást követően. Mint ismeretes, a szakembernek nem a mostani volt az egyetlen hasonlóan éles kirohanása a bírók ellen. Tavaly szeptember 27-én a Mórahalommal szemben elbukott derbi után inzultálta a sporttársakat, amiért a fegyelmi bizottság első körben 2015. december 31-ig tiltotta el, később azonban ezt mérsékelték.

Súlyos büntetés a megyeegyben - jövő nyárig elvesztette trénerét a Tiszasziget! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=539449

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.