Sport

Kézilabda: szerb balszélsőt igazolt a MOL-Pick Szeged

Kézilabda: szerb balszélsőt igazolt a MOL-Pick Szeged

2015. május 28., csütörtök
Kézilabda: szerb balszélsőt igazolt a MOL-Pick Szeged
curuvija_

Ahogy az már felmerült, a szerb Marko Curuvijával erősíti meg keretét a MOL-Pick Szeged együttese. A 33 éves balszélső 1+1 éves szerződést írt alá a szegedi klubbal.

Rutinos balszélsőt, egykori spanyol gólkirályt igazolt le a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A szerb játékos,

Marko Curuvija

1+1 éves szerződést kötött a szegedi együttessel. - olvasható a

klub hivatalos honlapján.

– Marko Curuvijával sikerült megegyeznünk, 1+1 éves megállapodást írtuk alá a 198 centiméter magas, 33 éves játékossal. Tekintettel arra, hogy Vadkerti Attila a következő szezontól játékosként már nem szolgálja a klubot, az edzőnk által jól ismert, több évet Spanyolországban is játszó balszélsőre esett a választás., ekkor vettük fel a kapcsolatot a játékossal, akit edzőnk jól ismer. Többek között a Tuero, a León és a La Rioja csapatában szerepelt, a Tuero színeiben a 2008–2009-es szezonban 209 találattal hispán gólkirály is volt. A szerb válogatottal szerepelt a horvátországi világbajnokságon, játszott a Lovcen, a Metalurg és a Crvena zvezda színeiben is. Az elmúlt fél évben a Balmazújvárosban kézilabdázott, innen kerül hozzánk – nyilatkozta a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója,

Szögi Nándor

.

Szerb balszélsővel erősített a MOL-Pick Szeged.http://szegedma.hu/?p=541989

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 28.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.