Bulvár

Kerékpáros baleset történt a Mikszáth Kálmán utcán, ki látta?

Kerékpáros baleset történt a Mikszáth Kálmán utcán, ki látta?

2015. május 5., kedd
Kerékpáros baleset történt a Mikszáth Kálmán utcán, ki látta?

Április 23-án délelőtt fellökött egy gyalogost az arra haladó kerékpáros a Mikszáth Kálmán utcában, a rendőrség szemtanúk jelentkezését várja!

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/2072/2015. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntette elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett gyalogosan közlekedett Szegeden, a Tisza Lajos körút és a Mikszáth Kálmán utca kereszteződésében található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, a Kígyó utca felől a Kossuth Lajos sugárút irányába 2015. április 23-án 10 óra 15 perckor. A nő a gyalogos-átkelőhely után balra fordult, és a Mikszáth Kálmán utcán a Mars tér felé indult. Eközben egy mögötte érkező kerékpáros hátulról nekiütközött és fellökte. A biciklis adatai hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt a Kossuth Lajos sugárút irányába. A sértett a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kerékpárosnak, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.