Sport

Kempo: világbajnoki érmekkel tértek haza a szegediek Törökországból

Kempo: világbajnoki érmekkel tértek haza a szegediek Törökországból

2015. május 12., kedd
Kempo: világbajnoki érmekkel tértek haza a szegediek Törökországból
herman_krisztofer_laszlo

A Szegedi Fekete Harcos Önvédelmi SE két versenyzőjével a soraiban utazott a magyar válogatott a XII. IKF Kempo Világbajnokságra.

A május 1-3. között a törökországi Antalyában rendezett megmérettetésen 40 ország mintegy 550 kempósa mérte össze erejét és tudását a riválisokkal szemben. A szegedi

Herman Krisztofel László

és

Szabó Gyula Patrik

páros önvédelem kategóriában világbajnoki címet szerzett. Egyéniben Herman Krisztofer László formagyakorlatban és knockdown küzdelemben is a dobogó alsó fokára léphetett fel, míg társa knockdown küzdelemben a második lett.

szabo_gyula_patrik

Herman Krisztofer László a zsombói ICHIRO dojoban kyokushin karate edzéseket látogatja, mestere Sensei

Kardos Imre

. A kempót a Fekete Harcos Önvédelmi SE-ben gyakorolja Sensei

Hebők Zoltán

vezetésével, amelynek nyolc hónapja tagja. Ez idő alatt knockdown küzdelemben megnyerte a tavalyi, Szegeden megrendezett XII. Délvidék Kupa Nyílt Nemzetközi Kempobajnokságot, illetve idén márciusban a Budapesten tartott XII. Juhász Ferenc Emlékverseny Világkupát is. Szabó Gyula Patrik tíz éve kempózik a sportegyesületben, ezalatt számos hazai és nemzetközi versenyen szerepelt különböző küzdelmi számokban, és legtöbb esetben dobogós helyezéseket ért el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.