Sport

Jól teljesítenek a magyarok a Szegedi Kick-Box Világkupán

Jól teljesítenek a magyarok a Szegedi Kick-Box Világkupán

2015. május 24., vasárnap
Jól teljesítenek a magyarok a Szegedi Kick-Box Világkupán
kick_box_elso_nap32_gs

A sportág legrangosabb idei magyarországi versenyének tekinthető XXI. Kick-Box WorldCupon az elmúlt években megszokott eredményességgel szerepelnek a hazai kick-boxosok. A pénteki és szombati versenynapokon a felnőttek mezőnyében a különböző szabályzatok elődöntőinek és döntőinek az eléréséért zajlott a küzdelem, míg az utánpótlás mezőnyben lementek a versenyek. Mindkét szálon kiváló magyar eredmények születtek.

A pénteki nap 32 ring mérkőzéséből nyolcon szerepelt magyar versenyző. Közülük

Kádas Gábor

, a Békéscsabai LTP az elődöntőbe kvalifikálta magát junior2 kategóriában,

Vársony Márton

, a Twins Gym 67 kg-os versenyzője pedig szintén a kategória elődöntőjébe került nyolcas tábláról, egyhangú pontozással. Mindemellett a Tatami sportoknál a point fighting szabályzatban kiírt 102 meccs mindegyikének volt magyar érintettje. Ez a nap a fiatalokról szólt, náluk az összes kategóriában győztest hirdettek. Szombaton kilenc hazai versenyző is a döntőbe jutott a ring sportok különböző kategóriáiban. Négy K1-es bunyós (

Szűcs Roland, Habash Antoine, Bakacs Dezső

és

Abdelgadir Khalid

) szállhat harcba az aranyért, míg full contactban a férfiak közül

Buják Tamás

és

Laszák Zoltán

, a hölgyek közül pedig

Megyeri Csilla, Brunner Boglárka

és

Wágner Boglárka

lesznek ott a kategóriáik utolsó meccsén. A ring sportok mellett tatamiban is remekül szerepeltek a magyarok, sok döntős került ki közülük a világkupa vasárnapi zárására. A XXI. Kick-Box WorldCup május 21. és 24. közt rendezik meg Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.