Bulvár

Halálos baleset az Árvízi emlékműnél + FOTÓK

Halálos baleset az Árvízi emlékműnél + FOTÓK

2015. május 21., csütörtök
Halálos baleset az Árvízi emlékműnél + FOTÓK
baleset05_gs

Két személygépkocsi ütközött össze frontálisan Szegeden, a Tisza Lajos körúton csütörtök reggel. Az egyik autó vezetője a helyszínen meghalt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi haladt Szegeden, a Tisza Lajos körúton a Huszár Mátyás rakpart irányába 2015. május 21-én 6 óra 10 perc körüli időben. A jármű sofőrje a Szegedi Vízmű épülete előtt – eddig tisztázatlan okok miatt – áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személyautóval. Az MTI információi szerint a halálos áldozat, a balesetet okozó autó sofőrje rosszul lett vezetés közben, ezért tért át az út másik oldalára. 83 éves, idős hölgy volt, aki a helyszínen életét vesztette, a balesetben a másik sofőr is megsérült. A rendőrség a helyszíni szemle idejére teljes szélességében lezárta a Tisza Lajos körutat a klinikáktól a Huszár Mátyás rakpartig és a rakpartra sem engedik fel a forgalmat. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Halálos baleset történt Szegeden ma reggel, két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a Tisza Lajos körúton.

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 20.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.