Bulvár

Gyűjtsünk együtt a felhőtlen gyermekkorért!

Gyűjtsünk együtt a felhőtlen gyermekkorért!

2015. május 8., péntek
Gyűjtsünk együtt a felhőtlen gyermekkorért!
Felhotlen_gyermekkor_web_620_430

A Tesco idén is stratégiai partnere az Ökumenikus Segélyszervezet Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtő akciójának. Az áruházlánc vásárlói tavaly több mint 56 millió forinttal járultak hozzá nehéz sorsú gyermekek mindennapjainak szebbé tételéhez. A vásárlók ezúttal is az áruházak kasszáinál, valamint online elérhető 250 forintos kupon vásárlásával vehetnek részt az akcióban.

A 2014-es hat hetes kampány során rekordnak számító, 56 701 750 forintnyi adományt gyűjtöttek össze a Tesco vásárlói. Az összeget az Ökumenikus Segélyszervezet az átmeneti otthonaiban élő családok életkörülményeinek javítására, és a gyermekek nyári táboroztatására fordította. A Segélyszervezet idei célkitűzése egy új országos gyermekfejlesztő központ létrehozása. Itt, és már működő központjaiban, folyamatos személyre szabott fejlesztő foglalkozásokkal szeretné segíteni a nehéz sorsú gyermekek felzárkózását. A hétköznapokban folyamatosan zajló munka mellett a vásárlói adományoknak köszönhetően idén nyáron is életre szóló élményeket szerezhetnek az átmeneti otthonaikban élő gyermekek, akik életükben először jutnak el nyaralni. Ha gyermekszegénységről beszélünk, szinte mindannyiunknak az anyagi javak hiánya jut eszünkbe. Sokan nőnek fel úgy, hogy alapvető dolgokat kell nélkülözniük, mint a meleg ruha, folyóvíz, napi többszöri étkezés vagy a játékok. Talán nem is gondolunk arra, hogy a nehéz sorsú gyermekeknek a rendszeres sportolásról, a nyaralásról, a közösségi élményekről is le kell mondaniuk. A Tesco büszke vásárlóira és kollégáira, hogy adományaikkal és munkájukkal évről-évre segítik a rászorulók számára szervezett gyűjtéseket. Az áruházak pénztárainál és online kapható 250 forintos kuponok megvásárlásával idén is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a gyermekek pár napra kiszakadhassanak a hétköznapok gondjaiból és olyan élményekkel gazdagodjanak, amelyek a felnőtt életükre is pozitív hatással lehetnek. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.