Gellért-grillekkel ünnepeltek a Szedeák kosaras kiválóságai + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szedeak_szezonzaro30_gs

Kardos Péter elnök azt mondta: az idei sikerek titka a bizalom és az áldozatvállalás volt, valamint az, hogy 2006 óta világos vízió mentén haladnak.

A Gellért Szabadidőközpontban tartotta csütörtökön évzáró vacsoráját a Naturtex-SZTE-Szedeák. A csapat történelmi eredményt ért el, hiszen története során első alkalommal jutott be a play-offba, ahol ráadásul komoly csatára késztette a címvédő Szolnoki Olaj KK-t. Mindemellett az U21-es alakulat gyönyörűen csillogó bronzéremmel zárta a bajnokságot. Érthetően oldott és vidám hangulatban telt az este. A vendégek a Gellért Major finomságait kóstolhatták végig, tizenkétféle grillételt, pörköltet, süteményeket, italokat.

Kardos Péter elnök beszédében köszönetet mondott a szakmai stábnak, a játékosoknak, valamint a szponzoroknak, a Naturtex Kft.-nek, a Gellért családnak, Szeged önkormányzatának és a Szegedi Tudományegyetemnek. Úgy fogalmazott, az idei sikerek titka a bizalom és az áldozatvállalás volt. Kölcsönös bizalom segítette a munkát mind a vezetés és a támogatók, mind pedig a kosarasok és a szakmai vezetés között. A Tisza-partiak számos, sokkal komolyabb költségvetéssel bíró csapatot előztek meg, és Szedeák-család számos tagjának kellett áldozatokat hozni ahhoz, hogy versenyképes keretet alakíthasson ki Nikola Lazic vezetőedző, akit az elnök a tudatos és tervszerű építkezés kulcsfigurájának nevezett. Arra is emlékeztetett, a 2006-os “újraindulás” óta világos vízió mentén halad a Szedeák: immár 400 gyermek, fiatal kosarazik az egyesület berkeiben, 19 utánpótlásedzőt foglalkoztatnak, a korosztályos együttesek évről évre szép eredményeket érnek el, a felnőttek pedig minden szezonban javítanak: az ötödik A csoportos évben valóra vált a nagy álom, a legjobb nyolc közé jutás.

A sportvezető bízik benne, hogy a továbbiakban is ezen az úton haladnak majd tovább valamennyi szinten, és a klub körüli összefogást, valamint a Szedeáknál dolgozók elhivatottságát látva ne is legyen efelől kétségünk!

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Május 2-án éjfélig lehet pályázni trafikok működtetésére a hatodik pályázati körben

Default thumbnail
Következő sztori

A zákányszéki buszmegállóba hajtott egy férfi

Legutóbbi hasonló cikkek