Sport

Gellért-grillekkel ünnepeltek a Szedeák kosaras kiválóságai + FOTÓK

Gellért-grillekkel ünnepeltek a Szedeák kosaras kiválóságai + FOTÓK

2015. május 1., péntek
Gellért-grillekkel ünnepeltek a Szedeák kosaras kiválóságai + FOTÓK
szedeak_szezonzaro30_gs

Kardos Péter elnök azt mondta: az idei sikerek titka a bizalom és az áldozatvállalás volt, valamint az, hogy 2006 óta világos vízió mentén haladnak.

A Gellért Szabadidőközpontban tartotta csütörtökön évzáró vacsoráját a Naturtex-SZTE-Szedeák. A csapat történelmi eredményt ért el, hiszen története során első alkalommal jutott be a play-offba, ahol ráadásul komoly csatára késztette a címvédő Szolnoki Olaj KK-t. Mindemellett az U21-es alakulat gyönyörűen csillogó bronzéremmel zárta a bajnokságot. Érthetően oldott és vidám hangulatban telt az este. A vendégek a Gellért Major finomságait kóstolhatták végig, tizenkétféle grillételt, pörköltet, süteményeket, italokat.

Kardos Péter

elnök beszédében köszönetet mondott a szakmai stábnak, a játékosoknak, valamint a szponzoroknak, a Naturtex Kft.-nek, a Gellért családnak, Szeged önkormányzatának és a Szegedi Tudományegyetemnek. Úgy fogalmazott, az idei sikerek titka a bizalom és az áldozatvállalás volt. Kölcsönös bizalom segítette a munkát mind a vezetés és a támogatók, mind pedig a kosarasok és a szakmai vezetés között. A Tisza-partiak számos, sokkal komolyabb költségvetéssel bíró csapatot előztek meg, és Szedeák-család számos tagjának kellett áldozatokat hozni ahhoz, hogy versenyképes keretet alakíthasson ki

Nikola Lazic vezetőedző,

akit az elnök a tudatos és tervszerű építkezés kulcsfigurájának nevezett. Arra is emlékeztetett, a 2006-os "újraindulás" óta világos vízió mentén halad a Szedeák: immár 400 gyermek, fiatal kosarazik az egyesület berkeiben, 19 utánpótlásedzőt foglalkoztatnak, a korosztályos együttesek évről évre szép eredményeket érnek el, a felnőttek pedig minden szezonban javítanak: az ötödik A csoportos évben valóra vált a nagy álom, a legjobb nyolc közé jutás. A sportvezető bízik benne, hogy a továbbiakban is ezen az úton haladnak majd tovább valamennyi szinten, és a klub körüli összefogást, valamint a Szedeáknál dolgozók elhivatottságát látva ne is legyen efelől kétségünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.