Bulvár

“Fuss az életekért!”- A koraszülött gyermekekért futnak a ligetben

“Fuss az életekért!”- A koraszülött gyermekekért futnak a ligetben

2015. május 6., szerda
“Fuss az életekért!”- A koraszülött gyermekekért futnak a ligetben

Harmadik alkalommal rendezik meg a jótékonysági futást, az évente több mint 1250 gyermeket mentő Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára. Május 9-én Vajda Attilával és a DODGEM együttessel is találkozhatnak a mozogni vágyók Újszegeden.

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány és az MKT Szegedi Ifjúsági Bizottsága harmadik alkalommal rendezi meg a Fuss az életekért jótékonysági futást május 9-én, az újszegedi Erzsébet Ligetben. Társszervezőként az EURODESK Hálózat Dél-Alföldi Régiója is bekapcsolódik a programba.

Azzolina-Takács Klára

a SZÚÉSZ munkatársa és

Péter Rita

az MKT képviselője, a rendezvény főszervezői elmondták: A fél napos családi program célja, hogy felhívja a figyelmet az Életmentő Szolgálat munkájára melyet egész Dél-Magyarországon végez. Kézműves foglalkozás, arcfestés, gyermek aerobic, a DODGEM együttes várja a gyermekeket, a fiatalok az EURODESK standjánál tehetik fel kérdéseiket ösztöndíj lehetőségekről, de lesz Ninjutsu bemutató is. Nevezési díj 800 Ft, nevezni szombaton a helyszínen vagy csütörtökön 16:00-19:00-ig a Klauzál téren is lehet, így elkerülhető a sorbaállás. A nevezési díjak 100%-a az Alapítvány új koraszülött mentőautójának felszerelésére szolgál. Az előzetes nevezés során és a futás napján is bárki megtekintheti a koraszülött rohamkocsit, láthatja, hogy nevezési díjával milyen eszközök, műszerek megvásárlásában segíti a Szolgálatot. Az életmentő futást 4,4 km és 1,6 km-es távon lehet teljesíteni. A rendezvény az eredményhirdetéssel és támogatók által felajánlott tombolák sorsolásával fejeződik be délben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.