Bulvár

Elektromos kerékpárt foglaltak le a szentesi rendőrök

Elektromos kerékpárt foglaltak le a szentesi rendőrök

2015. május 9., szombat
Elektromos kerékpárt foglaltak le a szentesi rendőrök
elektromos_bicikli_police

A Szentesi Rendőrkapitányság 06050/199/2015. bűnügyi számon lopás bűntette elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók Szentesen, a József Attila utcában, egy társasház közös udvarán tartottak házkutatást 2015. március 10-én. A rendőrök lefoglaltak egy Velox Dynamic típusú elektromos kerékpárt, melynek tulajdonosa ismeretlen. A jármű leírása: szürke színű, VELOX Dynamic típusú elektromos kerékpár, melynek visszapillantó tükrei hiányoznak. Jobb oldali műanyag burkolata hiányos, kormányszerkezetének burkolata több helyen sérült, azt fehér és zöld és sárga színű szigetelőszalaggal rögzítették. A rendőrség kéri, hogy aki ráismer elektromos kerékpárjára, jelentkezzen személyesen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth L. utca 43.), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.