Bulvár

Egy szegedi trafik kirablása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Egy szegedi trafik kirablása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

2015. május 7., csütörtök
Egy szegedi trafik kirablása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a vádirat szerint egy késsel rabolt ki egy szegedi trafikot tavaly ősszel – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szanka Ferenc

közölte, az előzetes letartóztatásban lévő férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével vádolják. A vádirat szerint az elkövető tavaly október 1-jén éjfél körül az arcát sállal és napszemüveggel eltakarva lépett be a dohányboltba, majd elővett egy tíz centiméteres pengéjű kést, amellyel pénzt követelve megfenyegette az eladót. A felszólítás után a sértett ijedtében visszakérdezett, hogy "biztos?", erre a vádlott annyit válaszolt, hogy "itt a kés a kezemben, nem látod?". A férfi egy szúró mozdulatot is tett az eladó felé, aki megijedt, és a kasszában levő összes pénzt - 83 ezer forintot - a pultra rakta. A vádlott kevesellte az átadott összeget, tovább fenyegetőzött, majd a pult mögé lépett, és a kést a sértettre fogva kutakodni kezdett, de további értéket már nem talált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.