Sport

Családi napot tartott a SZEOL SC + FOTÓK

Családi napot tartott a SZEOL SC + FOTÓK

2015. május 29., péntek
Családi napot tartott a SZEOL SC + FOTÓK
2015 SZEOL Pünkösd 024

A bajnokság hajrájában nem árt egy kis kikapcsolódás – így gondolták ezt a SZEOL SC labdarúgói, amikor megszervezték a Pünkösdi Családi Napot a Felső Tisza-parti Stadionban.

Volt is ok a jókedvre, hiszen a felnőtt csapat az NB III-ban 13 forduló után, az

Orosháza legyőzését követően

tavaszi elsőként várja az utolsó két mérkőzést, az utánpótlás bajnokság

hétvégi fordulója

is hozott szép győzelmeket, az Interliga pedig éppen a hétvégi, SZEOL SC által

rendezett fordulóval

zárult. A reggeli esőzések elállta után egyre szaporodtak a korosztályok szülői közösségei által állított bográcsok, grillsütők és egyéb főzőalkalmatosságok mellett a sörpadok, sőt megjelentek a napernyők is: az időjárás mégiscsak kegyeibe fogadta a rendezvényt. Benépesültek a pályák is, a gyerekek és a szülők vegyes csapatai kisebb-nagyobb területeken mérkőztek meg egymással, vívtak lábtenisz csatát és tizenegyes rúgó versenyt. Egy óra körül rövid időre mindenki a terített asztalok felé vette az irányt, korosztályonként igen változatos volt a kínálat, néhány gasztronómiai különlegesség mellett külön ki kell emelni a nagymamák remek süteményeit. A délután során a felnőttek inkább már csak a sörpadok mellett sürgölődtek, a gyerekek pedig tovább rúgták a bőrt. A SZEOL SC a napokban meghirdette

szokásos nyári táborát

, melyre a 6 -14 éves korosztályokban a megadott telefonszámokon várja a jelentkezéseket. Az idősebb korosztályokban a SZEOL SC edzői minden délután, 16.00 – 19.00 óra között, edzésidőpontban várják az egyesülethez csatlakozni kívánó fiatalokat a Felső Tisza-parti Stadionban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.