Bulvár

Csaknem duplájára nőtt a kitöltött szelvények száma az 5-ös lottón

Csaknem duplájára nőtt a kitöltött szelvények száma az 5-ös lottón

2015. május 27., szerda
Csaknem duplájára nőtt a kitöltött szelvények száma az 5-ös lottón
lottolaz01_gs

Az elmúlt héten már csaknem dupla annyi szelvényt töltöttek ki az 5-ös lottón, mint egy átlagos játékhéten - mondta Jánoska Andrea, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztályvezetője az M1 aktuális csatornán szerda reggel.

Kifejtette: általában 3,5 millióan szoktak játszani az 5-ös lottón, nagy nyeremények esetén viszont jellemző, hogy alkalmi játékosok is bekapcsolódnak. Az elmúlt héten már több mint 7 millió mezőt töltöttek ki.

Jánoska Andrea

azt mondta: a családi számok a legnépszerűbbek. Sokan játszanak fix számokkal - emelte ki az osztályvezető, hozzátéve: az 1, 2, 3, 4, 5 is nagyon gyakori; emellett többen választják a véletlenszerű kombinációt is a gépi lottóval. Az utóbbi időben egyre többen játszanak az okostelefonos alkalmazáson keresztül is - jegyezte meg. Az 5-ös lottón a legutóbb tavaly szeptemberben volt telitalálat. A nyeremény azóta halmozódik, a 22. játékhéten a várható főnyeremény 5 milliárd forint. Telitalálat esetén a nyertesnek 90 napja van arra, hogy jelentkezzen nyereményéért - mondta a kommunikációs osztályvezető, megjegyezve: ezt jellemzően csak az utolsó napokban szokták megtenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.