Sport

A Lázár és a Dobrovitz család az élen a Fábiánsebestyéni Lovas Napokon

A Lázár és a Dobrovitz család az élen a Fábiánsebestyéni Lovas Napokon

2015. május 1., péntek
A Lázár és a Dobrovitz család az élen a Fábiánsebestyéni Lovas Napokon

Kettesfogathajtásban a Lázár testvérek, a négyeseknél pedig Ifj. Dobrovitz József és édesapja, Dobrovitz József végeztek az élen a XXXIII. Fábiánsebestyéni Lovas Napok pénteki versenynapján.

Nem volt versenytársa a fábiánsebestyéni megmérettetésen a magyar hajtóknak pénteken. A fogatverseny.hu weboldal

közlése szerint

Lázár Zoltán

1-es fogata (40,17) nyerte a díjhajtást a kettesfogathajtók mezőnyében, míg a második helyezést szintén Lázár Zoltán szerezte meg 2-es fogatával (40,58), megelőzve ezzel testvére,

Lázár Vilmos

fogatát (43,42). A kettesfogatok versenye szombaton maratonhajtással folytatódik. A négyesfogathatásnál is családi diadal született:

Ifj. Dobrovitz József

(HUN) nyerte 46,48-as pontszámmal a négyesfogathajtók díjhajtó versenyszámát Fábiánsebestyénben. 46,49-el a második helyen végzett

Dobrovitz József

(HUN), megelőzve a svájci színekben induló

Ulrich Werner

-t, aki 50,20-as pontszámmal zárta a versenyszámot. A 9 ország 90 sportolóját felvonultató mezőny szombaton a Maratonhajtást, vasárnap az Akadályhajtást teljesítheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.